>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein lippulaiva tulee sittenkin Suomeen – Myyntiin vain rajattu erä

Manu Pitkänen

Huawein lippulaiva tulee sittenkin Suomeen – Myyntiin vain rajattu erä
Kiinalainen matkapuhelinyhtiö Huawei on päättänyt kokeilla Mate 30 Pro 4G -puhelimen markkinointia Suomessa. Yhtiö aikoo tuoda myyntiin rajoitetun erän puhelimia "suuren kysynnän" takia. Alun perin Mate 30 Pro esiteltiin jo syyskuussa.

Huawein voi myös ajatella kokeilevan millaisen reaktion "googlettoman" Androidin myynti aiheuttaa suomalaisissa – siksi laitetta myydään vain rajoitetun erän verran. Ehkä jos reaktiot ovat positiivisia, saatetaan puhelin tuoda pysyvämmin myyntiin. Googlen palveluiden jälkiasentaminen puhelimeen ei ole kuitenkaan kovin suuri urakka, mikäli ne kokee välttämättömiksi.

Raudan osalta Mate 30 Prossa ei ole valitettavaa. Kuorien sisältä löytyy Kirin 990 -järjestelmäpiiri sekä DxOMarkin testeissä huippupisteet saavuttanut neloiskamera, joka koostuu valovoimaisesta 40 megapikselin CIne-ultralaajakulmakamerast, 40 megapikselin SuperSensing-kamerasta, kahdeksan megapikselin telekamerasta ja 3D-syvyyskamerasta.Kahdeksan gigatavua käyttömuistia ja 256 gigatavua tallennustilaa sisältävä Mate 30 Pro maksaa Suomessa 999 euroa. Puhelin tulee myyntiin Space Silver -värisenä 10. helmikuuta. Puhelimen saa hankittua itselleen Huawei Helsinki Experience Storesta tai Power Stockmann -myymälästä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.