LG:n huippupuhelimen tietoja vuoti: Valtava akku ja neljä kameraa

Puhelinvertailu

LG:n huippupuhelimen tietoja vuoti: Valtava akku ja neljä kameraa
LG:n tulevan V60 ThinQ -huippupuhelimen tekniikasta on vuotanut tietoja. Vuotajaneiden kuvien mukaan uutuus pitää sisällään mm. valtavan akun.

Peräti 5000 milliampeeritunnin kokoinen akku pitäisi riitää päiväksi, parhaimmillaan varmaan pariksikin. Lisäksi huippupuhelimeen odotetaan peräti neloiskameraa taakse ja monista huippupuhelimista poiketen se saa myös 3,5 millimetrin kuulokeliittimen.

Kyseessä on LG:n huippulaite, joka on perinteisesti painottunut erityisesti medialaitteena, jossa kameralla on iso osuus.

Myös äänentoistoon ja sen nauhoittamiseen on tyypillisesti V-laitteissa panostettu, ja siltä vaikuttaa tälläkin kertaa. Laite sisältää laadukkaan huhujen mukaan 32-bittisen Hi-Fi Quad DAC:in sekä kuva paljastavat neljä mikrofonia eri puolilla laitetta.

LG ei ole tosin vuosiin onnistunut nostamaan profiiliaan aivan suosituimpien valmistajien joukkoon, vaikka erityisesti V-sarjaa on monesti kehuttu.Muita speksejä ei tässä vaiheessa ole tiedossa.

LG:n odotetaan julkaisevan laite nyt kevään aikana, mutta tarkkaa päivää ei ole tiedossa. Ainakaan MWC:ssä laitetta tuskin nähdään, sillä LG on perunut osallistumisen koronaviruksen johdosta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -17%

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global)
155 € Multitronic
194 € Proshop
199 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 186 €

Xiaomi Redmi Note 11 Pro – hinta laskenut -16%

Xiaomi Redmi Note 11 Pro
262 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 313 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -15%

Apple iPhone SE (2022)
339 € Swappie
399 € Hobby Hall
524 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 399 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -14%

Xiaomi 12X
483 € Proshop
483 € Hobby Hall
747 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 562 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.