>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ota tämä huomioon Galaxy S20:n uudessa toiminnossa – Muistikortti on lähes välttämätön

Manu Pitkänen

Ota tämä huomioon Galaxy S20:n uudessa toiminnossa – Muistikortti on lähes välttämätön
Samsung paljasti eilen Galaxy S20 -mallistonsa ja julkaisussa suuri huomio kiinnitettiin puhelimien kameratoimintoihin.

Yksi keihäänkärkiominaisuuksista on mahdollisuus kuvata peräti 8K-videota, jossa on jopa nelinkertainen määrä pikseleitä 4K-videoon nähden. Perinteisempään Full HD -videoon nähden tarkkuutta on taas jopa 16-kertaisesti. Videon tallentaminen näin suurella tarkkuudella laittaa kuitenkin laitteiston ja tiedonsiirron koville.

Minuutin mittaisen videon tallentaminen 8K-tarkkuudella tarvitsee 600 megatavun edestä tallennustilaa. Kovin pitkiä videoita ei siis kannata tallentaa 8K:na, sillä puhelimestasi loppuu nopeasti tallennustila. Videokuvaajien kannattaakin pohtia erillisen muistikortin hankkimista, jonne voi tallentaa kuvatut videot. Samsung on rajoittanut 8K-videoiden tallennuksen pituuden viiteen minuuttiin. Muistikortin käyttöä voi perustella myös tiedostojen nopeammalla siirtelyllä.Tallennuksen kuvataajuutta on myös rajattu 24 FPS:ään jotta tallennustilaa ei syötäisi poskettomia määriä. Kääntöpuolena on se, että nopeiden kohteiden kuvaaminen ei välttämättä tuota haluttua kuvanlaatua.

8K-näyttöjä on vielä kovin harvassa, joten joka tapauksessa 8K-videota ei pysty juuri missään toistamaan natiivilla tarkkuudella. Sekin lienee jo itsessään hyvä peruste käyttää mieluummin 4K- tai Full HD -tarkkuutta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.