Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Samsung Galaxy S10 hinta nyt 599 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Samsung Galaxy S10 hinta nyt 599 euroa
Samsung on jo julkaissut Galaxy S20 -sarjan puhelimet, jotka ovat jatkoa Galaxy S10 -sarjan puhelimille. Nämä uutuudet tarjoavat parannusta suorituskykyyn, näyttöön, kameroihin ja moneen muuhun verratessa Galaxy S10 -sarjan puhelimiin. Mutta samalla nämä uutuudet myös maksavat huomattavasti enemmän kuin nyt tarjouksessa oleva Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10:n hinta nyt 599 euroa, joka on myös alin hinta, jolla tätä puhelinta on myyty. Tällä hinnalla saa itselleen edelleen laadukkaan Android-puhelimen, jossa on tyylikäs 6,1" Dynamic AMOLED -näyttö, näyttöön upotettu sormenjälkilukija, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 8 gigatavua keskusmuistia, 3400 mAh akku langattomalla latauksella, IP68-luokitus, 3.5 mm kuulokeliitäntä ja hyvät kamerat. Käyttöjärjestelmä on jo päivitetty Android 9 Pie -versiosta Android 10 -versioon, jonka päällä toimii Samsungin One UI.


Galaxy S10:n kanssa samassa hintaluokassa tällä hetkellä ovat myös iPhone XS 64GB (hinta 649 euroa) ja Galaxy Note10 Lite (hinta 629 euroa)

Päivän diili

Samsung Galaxy S10 hinta 599 euroa.

Galaxy S10 tarjous on voimassa DNA:lla ja sen saatavuus on hyvällä tasolla.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja