Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - hinta nyt 579 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - hinta nyt 579 euroa
Viime viikolla nähtiin useita hyviä tarjouksia puhelimista ja sama tuntuu jatkuvan. Viime viikolla tarjouksessa oli esimerkiksi OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Nyt vuorostaan 8 gigatavun keskusmuistilla varustetun OnePlus 7 Pron hinta on laskenut.

OnePlus 7 Pro (8GB / 256 GB) hinta on nyt 579 euroa, kun viime aikoina tätä puhelinta on myyty 649 eurolla eli säästöä tulee 70 euroa. 579 euroa on myös alin hinta, jolla tätä puhelinta on myyty.

Tällä rahalla saa edelleen todella tehokkaan Android-puhelimen Snapdragon 855 -järjestelmäpiirin muodossa, johon virtaa saa 4000 mAh akusta. Tässä mallissa on 8 gigatavua keskusmuistia, mutta puhelimesta löytyy myös kalliimpi 12 gigatavun versio. Sisäistä tallennustilaa on myös mukavat 256 gigatavua.

Edestä löytyy loveton 6,67 tuuman QHD+ AMOLED -näyttö, joka on varustettu 90 Hz:n virkistystaajuudella. Näyttöön on myös upotettu sormenjälkilukija. Takana sijaitsee kolme kameraa, joista pääkamerana toimii Sonyn 48 megapikselin IMX586 -sensori.


Kaikki tarvittavat tiedot puhelimesta saa Puhelinvertailun OnePlus 7 Pro arvostelusta.

Päivän diili

OnePlus 7 Pro (8GB / 256 GB) hinta 579 euroa.

Tarjous löytyy Gigantilta ja se on voimassa 15.3.2020 asti.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja