Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Podcasts -sovellus toimii nyt Applen iOS-laitteilla

Janne Yli-Korhonen

Googlen Podcasts -sovellus toimii nyt Applen iOS-laitteilla
Google julkaisi Podcast -sovelluksen Androidille vuonna 2018 ja nyt sama onnistuu Applen iOS -laitteilla, sillä sovelluksen voi ladata Applen App Storesta.

Podcasteja pystyy kuunnella myös suoraan tietokoneen selaimella. Podcastien kuuntelun edistyminen synkronoituu eri alustojen välillä, joten kuuntelua voi jatkaa vaikkapa iPhonella siitä kohtaa, johon se jäi Android-puhelimella.

Samalla sovelluksen ulkonäkö on uusittu, sillä sovelluksessa on nyt kolme eri välilehteä, jotta omat suosikkinsa löytää nopeammin. Kotinäkymästä löytää kaikki podcastit, jotka käyttäjä on tilannut. Yhdeltä välilehdeltä löytyy uusia suosituksia, joita ehdotellaan käyttäjän kiinnostuksen mukaisesti. Asetuksista pystyy myös hallitsemaan näitä kiinnostuksen kohteita, jotta sovellus ehdottaa juuri sellaisia podcasteja kuin käyttäjä haluaa.

Uusi Google Podcasts -sovellus on heti saatavilla Applen App Storesta ja Androidille uusittu sovellus saapuu tämän viikon aikana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.