Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein P40 Lite toi neloiskameran alle 300 euron älypuhelimeen

Matti Vähäkainu

Huawein P40 Lite toi neloiskameran alle 300 euron älypuhelimeen
Huawei on esitellyt tänään uusia P-sarjan älypuhelimia. Päähuomio laitteista kohdistuu P40-malliston kärkipäähän, joita julkaistiin kolmin kappalein.

Huaweilla oli kuitenkin esitellä myös pari edullisempaa mallia, jotka tarjoavat melkoisesti vastinetta rahalle alle 300 eurolla.

Huawei P40 Lite sisältää keskisarjan Kirin 810 -suorittimen, joka vertautuu suurinpiirtein Snapdragon 730 -piirin tienoille, peräti 6,4 tuuman Full HD+ -kosketusnäytön, 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua tallennustilaa. Akkuakin laitteessa on tonnin hintaisen P40 Pro -mallin tavoin 4200 milliampeerituntia, joka on lisäksi ladattavissa 40 watin teholla, toisin kuin esim. huomattavasti kalliimpi P40.

Kameroissa P40:llä on tarjota peräti neljä erillistä kameraa. Pääkamera on näistä olennaisin 48 megapikselin sensorilla ja sitä avustavat kahdeksan megapikselin laajakulmakamera sekä kahden megapikselin makro- ja bokeh-kameraa. Hintaa laitteella on 299 euroa ja se saapuu myyntiin heti tänään.Tulossa on myös vielä edullisempi versio P40 Lite E, joka on 199 euron älypuhelin 6,39 tuuman IPS-näytöllä, jonka resoluutio on 1560 x 720. Tallennustilaa E-mallissa on 64 gigatavua ja piirinä heikompi Kirin 710F. Takakamerat tarjoavat saman 48 megapikselin sensorin ja laajakulmakameran lisäksi 2 megapikselin syvyyssensorin.

Laitteiden suurin ongelma on Googlen palveluiden puute, joten niissä joutuu tyytymään Huawein AppGalleryn vaatimattomaan sovellusvalikoimaan.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.