Uusi Honor-huippupuhelin paljastui kuvasta, liuta kameroita takana

Puhelinvertailu

Uusi Honor-huippupuhelin paljastui kuvasta, liuta kameroita takana
Huawein sisaryhtiö Honorilta on saapumassa markkinoille aivan pian uusi huippumalli. Vuotaneen kuvan perusteella laitteesta voidaan odottaa paitsi hyvää hintalaatua niin myös kovia kamerakykyjä.

Kiinalaisessa Weibo-somessa julkaistut kuvat paljastavat väitetysti ensi viikolla julkaistavan Honor 30 Pro -mallin takamuksen.

Tasan viikon päästä julkaisutapahtumaa pitävä Honor pyrkiikin laitteella horjuttamaan todennäköisesti uusien OnePlus 8 -laitteiden tilannetta, sillä laitteen julkaisu tapahtuu OnePlussasta heti seuraavana päivänä.

Tekniikkaa laitteessa vaikuttaa olevan ainakin kameroiden perusteella haastamaan OnePlussan laite. Laitteen takana sijaitseva massiivinen kameramoduuli muistuttaa kovasti hiljattain julkistettuja Huawei P40 -malleja.

Honor 30 Pro vaikuttaa saavan neloiskameran, jossa on väitetysti P40-malleiseta tuttu 50 megapikselin kamera, jonka seurana ovat lienee ainakin laajakulma- ja zoom-kamerat. Tarkkoja speksejä tai edes etupaneelia kuvavuoto ei kuitenkaan tarjoa, joten jää nähtäväksi mm. mihin etukamera on sijoitettu.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -33%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -22%

Oppo A77 5G
286 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 367 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.