Uusi Honor-huippupuhelin paljastui kuvasta, liuta kameroita takana

Puhelinvertailu

Uusi Honor-huippupuhelin paljastui kuvasta, liuta kameroita takana
Huawein sisaryhtiö Honorilta on saapumassa markkinoille aivan pian uusi huippumalli. Vuotaneen kuvan perusteella laitteesta voidaan odottaa paitsi hyvää hintalaatua niin myös kovia kamerakykyjä.

Kiinalaisessa Weibo-somessa julkaistut kuvat paljastavat väitetysti ensi viikolla julkaistavan Honor 30 Pro -mallin takamuksen.

Tasan viikon päästä julkaisutapahtumaa pitävä Honor pyrkiikin laitteella horjuttamaan todennäköisesti uusien OnePlus 8 -laitteiden tilannetta, sillä laitteen julkaisu tapahtuu OnePlussasta heti seuraavana päivänä.

Tekniikkaa laitteessa vaikuttaa olevan ainakin kameroiden perusteella haastamaan OnePlussan laite. Laitteen takana sijaitseva massiivinen kameramoduuli muistuttaa kovasti hiljattain julkistettuja Huawei P40 -malleja.

Honor 30 Pro vaikuttaa saavan neloiskameran, jossa on väitetysti P40-malleiseta tuttu 50 megapikselin kamera, jonka seurana ovat lienee ainakin laajakulma- ja zoom-kamerat. Tarkkoja speksejä tai edes etupaneelia kuvavuoto ei kuitenkaan tarjoa, joten jää nähtäväksi mm. mihin etukamera on sijoitettu.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
660 € Proshop
951 € CDON
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -35%

Honor 90 Smart
149 € Telia
179 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.