Googlen uusi Pixel-puhelin saapumassa pian – myyntipakkaus vuosi

Puhelinvertailu

Googlen uusi Pixel-puhelin saapumassa pian – myyntipakkaus vuosi
Googlelta on odotettu koko alkuvuosi uutta edullisempaa Pixel-puhelinta. Huippukameralla varustetun Pixel 3a:n seuraajaa Pixel 4a:ta ei kuitenkaan ole vielä julkaistu, vaikka huhuttu julkaisu sen kuin lähestyy.

Laite on alkuvuoden aikana vuotanut jo erittäin kattavasti ja siitä on esimerkiksi julkaistu jo hands-on-videokin. Nyt laitteesta on puolestaan vuotanut myyntipakkaus, joten julkaisu ja myyntiin saapuminenkin lienee erittäin lähellä.

TechDroider on julkaissut kuvat Twitterissä, ja niistä nähdään että läpinäkyviin muovipusseihin pakattuja Pixel 4a -myyntipakkauksia. Kuvavuodot vaikuttavat niin aidoilta, että kyseessä on tuskin huijaus tai kuvamanipulointi, joskin vuodot kannattaa aina ottaa varauksella.

Kuvat eivät paljasta laitteen ominaisuuksia tai uutta ulkonäöstä, sillä, kuten sanottua, laite on nähty jo kattavasti videolla.

Nähtäväksi jää kuinka kauan joudumme vielä uutta Pixeliä odottamaan ja mikä on sen saatavuus Suomessa.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.