>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen uusi Pixel-puhelin saapumassa pian – myyntipakkaus vuosi

Puhelinvertailu

Googlen uusi Pixel-puhelin saapumassa pian – myyntipakkaus vuosi
Googlelta on odotettu koko alkuvuosi uutta edullisempaa Pixel-puhelinta. Huippukameralla varustetun Pixel 3a:n seuraajaa Pixel 4a:ta ei kuitenkaan ole vielä julkaistu, vaikka huhuttu julkaisu sen kuin lähestyy.

Laite on alkuvuoden aikana vuotanut jo erittäin kattavasti ja siitä on esimerkiksi julkaistu jo hands-on-videokin. Nyt laitteesta on puolestaan vuotanut myyntipakkaus, joten julkaisu ja myyntiin saapuminenkin lienee erittäin lähellä.

TechDroider on julkaissut kuvat Twitterissä, ja niistä nähdään että läpinäkyviin muovipusseihin pakattuja Pixel 4a -myyntipakkauksia. Kuvavuodot vaikuttavat niin aidoilta, että kyseessä on tuskin huijaus tai kuvamanipulointi, joskin vuodot kannattaa aina ottaa varauksella.

Kuvat eivät paljasta laitteen ominaisuuksia tai uutta ulkonäöstä, sillä, kuten sanottua, laite on nähty jo kattavasti videolla.

Nähtäväksi jää kuinka kauan joudumme vielä uutta Pixeliä odottamaan ja mikä on sen saatavuus Suomessa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.