Googlen uusi Pixel-puhelin saapumassa pian – myyntipakkaus vuosi

Puhelinvertailu

Googlen uusi Pixel-puhelin saapumassa pian – myyntipakkaus vuosi
Googlelta on odotettu koko alkuvuosi uutta edullisempaa Pixel-puhelinta. Huippukameralla varustetun Pixel 3a:n seuraajaa Pixel 4a:ta ei kuitenkaan ole vielä julkaistu, vaikka huhuttu julkaisu sen kuin lähestyy.

Laite on alkuvuoden aikana vuotanut jo erittäin kattavasti ja siitä on esimerkiksi julkaistu jo hands-on-videokin. Nyt laitteesta on puolestaan vuotanut myyntipakkaus, joten julkaisu ja myyntiin saapuminenkin lienee erittäin lähellä.

TechDroider on julkaissut kuvat Twitterissä, ja niistä nähdään että läpinäkyviin muovipusseihin pakattuja Pixel 4a -myyntipakkauksia. Kuvavuodot vaikuttavat niin aidoilta, että kyseessä on tuskin huijaus tai kuvamanipulointi, joskin vuodot kannattaa aina ottaa varauksella.

Kuvat eivät paljasta laitteen ominaisuuksia tai uutta ulkonäöstä, sillä, kuten sanottua, laite on nähty jo kattavasti videolla.

Nähtäväksi jää kuinka kauan joudumme vielä uutta Pixeliä odottamaan ja mikä on sen saatavuus Suomessa.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -18%

Sony Xperia 1 V
999 € Verkkokauppa.com
999 € Gigantti
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1216 €

Xiaomi Redmi Note 12S – hinta laskenut -15%

Xiaomi Redmi Note 12S
187 € CDON
192 € Proshop
219 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.