Motorolalta vihdoin todellinen huippupuhelin, esitellään pian

Puhelinvertailu

Motorolalta vihdoin todellinen huippupuhelin, esitellään pian
Motorola on ollut matkapuhelinbisneksestä aivan alusta asti. Ennen älypuhelinaikaa se taisteli Nokian kanssa ja älypuhelimissa laitevalmistaja tunnetaan Moto-mallistostaan.

Yhtiö ei ole kuitenkaan pitkään aikaan erikoistunut huippupuhelimien valmistamisessa, vaikka yhtiön ensimmäinen Moto-laite, vuoden 2013 Moto X, oli juuri sitä Googlen omistuksen aikana.

Nykyisin Lenovon omistama Motorola tunnetaan edullisista Moto E -sarjalaisista ja keskihintaisista G-sarjan puhelimista. Toki yhtiö esitteli viime vuonna uuden Moto Z4 -puhelimen, mutta sekään ei sisällä aivan huippurautaa.

Edellinen X-sarjalainen, Moto X4, esiteltiin 2017 syksyllä.

Nyt Motorola kuitenkin valmistelee julkaisutapahtumaa, joka ainakin Twitter-viestinnän perusteella voisi olla todellinen lippulaivapuhelin. Tapahtuma järjestetään 22. huhtikuuta eli reilun viikon päästä.

Teaser-videosta paljastuu, että puhelimesta löytyy "vesiputousnäyttö", joka lienee Motorolan huhuttu Edge+-puhelin. Tähän viittaa myös kirjoitusasu "E-vent" saatetekstissä, eikä kyse ole lainkaan E-sarjan puhelimesta.Huhujen mukaan laitteessa on Snadpragon 865 -järjestelmäpiiri, 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia, 108 megapikselin kamera ja 500 milliampeeritunnin akku. Kaikki tämä reunuksettoman 6,7 tuuman vesiputousnäytön lisäksi.

Lisäksi tietojen mukaan Motorola esittelee Snapdragon 765 -piirillä varustetun edullisemman version Edge-version.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A78 – hinta laskenut -23%

Oppo A78
212 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Xiaomi Poco M4 5G – hinta laskenut -20%

Xiaomi Poco M4 5G
184 € CDON
228 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -19%

Apple iPhone SE (2022)
402 € Hobby Hall
499 € Gigantti
499 € Power

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Motorola Moto G13 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G13
123 € Hobby Hall
131 € Proshop
158 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 146 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.