Motorolalta vihdoin todellinen huippupuhelin, esitellään pian

Puhelinvertailu

Motorolalta vihdoin todellinen huippupuhelin, esitellään pian
Motorola on ollut matkapuhelinbisneksestä aivan alusta asti. Ennen älypuhelinaikaa se taisteli Nokian kanssa ja älypuhelimissa laitevalmistaja tunnetaan Moto-mallistostaan.

Yhtiö ei ole kuitenkaan pitkään aikaan erikoistunut huippupuhelimien valmistamisessa, vaikka yhtiön ensimmäinen Moto-laite, vuoden 2013 Moto X, oli juuri sitä Googlen omistuksen aikana.

Nykyisin Lenovon omistama Motorola tunnetaan edullisista Moto E -sarjalaisista ja keskihintaisista G-sarjan puhelimista. Toki yhtiö esitteli viime vuonna uuden Moto Z4 -puhelimen, mutta sekään ei sisällä aivan huippurautaa.

Edellinen X-sarjalainen, Moto X4, esiteltiin 2017 syksyllä.

Nyt Motorola kuitenkin valmistelee julkaisutapahtumaa, joka ainakin Twitter-viestinnän perusteella voisi olla todellinen lippulaivapuhelin. Tapahtuma järjestetään 22. huhtikuuta eli reilun viikon päästä.

Teaser-videosta paljastuu, että puhelimesta löytyy "vesiputousnäyttö", joka lienee Motorolan huhuttu Edge+-puhelin. Tähän viittaa myös kirjoitusasu "E-vent" saatetekstissä, eikä kyse ole lainkaan E-sarjan puhelimesta.Huhujen mukaan laitteessa on Snadpragon 865 -järjestelmäpiiri, 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia, 108 megapikselin kamera ja 500 milliampeeritunnin akku. Kaikki tämä reunuksettoman 6,7 tuuman vesiputousnäytön lisäksi.

Lisäksi tietojen mukaan Motorola esittelee Snapdragon 765 -piirillä varustetun edullisemman version Edge-version.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 IV – hinta laskenut -46%

Sony Xperia 5 IV
521 € Dustin Home
799 € Proshop
978 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 964 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -42%

Xiaomi Mi 9 – hinta laskenut -39%

Xiaomi Mi 9
498 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 821 €

Motorola Moto G82 – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G82
280 € Hobby Hall
300 € Proshop
310 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 374 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.