Honor tuo 9X Lite -puhelimen ja Magic Earbuds - kuulokkeet myyntiin Suomessa

Janne Yli-Korhonen

Honor tuo 9X Lite -puhelimen ja Magic Earbuds - kuulokkeet myyntiin Suomessa
Älylaitevalmistaja Honor on julkistanut 9X Lite -älypuhelimen, joka saapuu myyntiin Suomessa Honor-jälleenmyyjille 14. toukokuuta. Lisäksi Honor tuo myyntiin aiemmin tänä vuonna julkistetut Magic Earbuds -kuulokkeet.

Honor 9X Lite on varustettu 6,5 tuuman Full HD+ -resoluution näytöllä, jonka näyttöloveen on sijoitettu 16 megapikselin etukamera. Taakse on puolestaan sijoitettu 48 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Laitteen sisälle on laitettu Kirin 710 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua keskusmuistia, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa muistikorttipaikalla varustettuna sekä 3750 mAh akku.

Laitteessa on myös USB-C -liitäntä, kuulokeliitäntä sekä sormenjälkilukija. Puhelimen värivaihtoehdot ovat Emerald Green ja Midnight Black. Käyttöjärjestelmän osalta laitteessa on Android 9 Pie, mutta Googlen palvelut löytyvät puhelimesta esiasennettuna.

"Honorin tuotesuunnittelussa halutaan vastata kuluttajien tarpeisiin myös muotoilun osalta ja uutuusväri Emerald Green onkin kevään halutuin väri. 9X Lite on suunniteltu niille, jotka haluavat edullisella hintalapulla varustetun tehokkaan puhelimen", Honorin Suomen maajohtaja Hugo Hu kertoo.Honor 9X Liten hinta on 199 euroa ja sen myynti aloitetaan 14. toukokuuta. Tätä ennen puhelinta saa ennakkotilattua 30. huhtikuuta alkaen. Kampanjan aikana puhelimen ostaneet saavat kaupan päälle Honor Band 5 -aktiivisuusrannekkeen. Lisätietoa kampanjasta saa tästä.

Edullinen Honor 9x lite mustassa värissä

Honor Magic Earbuds -kuulokkeet puolestaan maksavat 129 euroa ja tulevat saataville toukokuun aikana Pearl White- ja Robin Egg Blue -väreissä.

Magic Earbuds -kuulokkeet tarjoavat aktiivisen taustamelun vaimennuksen kolmen mikrofonin avulla. Kuulokkeissa on 10 millimetrin elementti, jonka luvataan tarjoavan erinomaisen basson kuuluvuuden.

Kuulokkeiden luvataan tarjoavan 3,5 tunnin jatkuvan musiikin toistoa. Kuulokkeita ladataan kotelon avulla. Koteloa puolestaan ladataan USB-C -liitännän avulla. Yhteydestä vastaa Bluetooth 5.0.

Magic Earbuds valkoisessa värissä
Magic Earbuds robin egg blue värissä

Lue myös:

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Honor X7 – hinta laskenut -29%

Honor X7
70 € Kärkkäinen
99 € Power
129 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.