Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: OnePlus 7 Pro hinta nyt 499 euroa - säästä 150 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: OnePlus 7 Pro hinta nyt 499 euroa - säästä 150 euroa
OnePlus julkaisi hiljattain uudet OnePlus 8 -sarjan puhelimet. Näiden puhelimien hinnat kuitenkin alkavat 699 eurosta ja yltävät aina 999 euroon parhaan OnePlus 8 Pron kohdalla. Jos kuitenkin haluat OnePlussan puhelimen ja vieläpä edullisemmalla hinnalla, kannattaa katseet suunnata viime vuoden malleihin. Tämän vuoksi olemme nostaneet päivän diiliksi OnePlus 7 Pron, jota nyt myydään reippaalla alennuksella.

OnePlus 7 Pron hinta on nyt 499 euroa, kun viime aikoina puhelinta on myyty noin 649 eurolla eli säästöä tulee mukavat 150 euroa. 499 euroa on myös alin hinta, jolla tätä puhelinta on myyty.

OnePlus 7 Pro on edelleen tehokas puhelin Snapdragon 855 -järjestelmäpiirin sekä 8 gigatavun käyttömuistin ansiosta. Sisäistä tallennustilaa löytyy mukavat 256 gigatavua.

Näytön osalta löytyy 6,67 tuuman QHD+ resoluution AMOLED -paneeli, joka toimii 90 hertsin virkistystaajuudella kuten uudemmassa OnePlus 8 -mallissa. Uusien 8 -sarjan puhelimien kanssa OnePlus siirtyi käyttämään ns. punch hole -tekniikkaa eli etukamera on reikänä näytössä, kun taas OnePlus 7 Pro ei sisällä minkäänlaista häiritsevää lovea näytössä ylösnousevan pop-up -etukameran ansiosta.


Myös kamerat ovat kohtuullisen hyvällä tasolla. Kameroita OnePlus 7 Pron takaa löytyy kolme kappaletta.

Kaiken tarvittavan tiedon puhelimesta saat lukemalla OnePlus 7 Pro arvostelun.

Päivän diili

OnePlus 7 Pro hinta nyt 499 euroa.

Tarjous löytyy Gigantilta ja se on voimassa 17.5. asti. Saatavuus on hyvällä tasolla Almond-värisenä.

Samalla hintaa (499 euroa) saa myös OnePlus 7T -puhelinta, joka myös tarjoaa paljon vastinetta rahalle tällä hinnalla.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja