Motorola esitteli uuden huippupuhelimen yli 100 megapikselin kameralla: Tässä on Motorola edge+

Matti Robinson

Motorola esitteli uuden huippupuhelimen yli 100 megapikselin kameralla: Tässä on Motorola edge+
Motorola on esitellyt tänään uusia älypuhelimia virtuaalisesti. Uusi Motorola edge-sarja pitää sisällään kaksi älypuhelinta, joista tässä käymme läpi huippumalli edge+:n. Lue edullisemmasta Motorola edge:stä täältä.

Motorola edge+ on pitkästä aikaa todellinen huippupuhelin Motorolalta. Erityisesti Lenovon omistamana yhtiö on panostanut enemmän keskisarjan laitteisiin, kuten Moto G -sarjan puhelimiin.

Nyt esitelty Motorola edge+ pitää kuitenkin sisällään mm. Snapdragon 865 -huippupiirin sekä kookkaan ja korkealla virkistystaajuudella varustetun näytön. Resoluution osalta on kuitenkin pysytty vielä Full HD+ -tarkkuudessa.Kuten nimestä voi päätellä, niin Motorola käyttää uutuuslaitteissaan trendikästä vesiputoustyylistä näyttöpintaa, joka kaartuu sivuille. Yhtiö kutsuu tätä nimellä Endless Edge Display. 90 hertsin virkistystaajuden lisäksi hyvää näytössä on OLED-tekniikka, joka nykymittapuulla on käytännössä vaatimus huippupuhelimelle.Laitteessa on takana kolmoiskamera, jonka huippuna 108 megapikselin sensori, jolla on koko 1/1.33 tuumaa. Peruskameran lisäksi laitteessa on 16 megapikselin laajakulmakamera sekä 8 megapikselin ja 3x zoomin tarjoava telefotokamera.

Videokuvaus onnistuu peräti 6K-resoluutiolla aina 30 fps asti, mutta 60 fps nopeudella pystyy kuvaamaan vain Full HD -tarkkuutta ja sitä pienempää. Selfie-kamera tarjoaa 25 megapikselin ja f/2,0-aukon.

Motorola edge+:n akku on 5000 milliampeeritunnin kokoinen ja sitä pystyy lataamaan langallisesti 18 watin ja langattomasti 15 watin teholla. Lisäksi puhelimessa on mm. Samsungin ja OnePlussan puhelimista tuttu käänteinen lataus.

Muihin ominaisuuksiin kuuluu mm. 5G-yhteydet, stereokaiuttimet, Bluetooth 5.1, NFC sekä nykyisin jokseenkin erikoisuutena 3,5 mm kuulokeliitin.

Laite saapuu myyntiin 15. toukokuuta ja ennakkotilauksia otetaan vastaan 4. toukokuuta alkaen. Laitteesta saapuu myyntiin kaksi värivaihtoehtoa (viininpunainen Smoky Sangria, sinertävä Thunder Grey) ja hinnat alkavat Suomessa 1099 eurosta.

Mikäli puhelin varaa ennakkoon, niin hintaan kuuluu myös langattomat Vervebuds 800 -kuulokkeet.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
292 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

Motorola Edge 30 Neo – hinta laskenut -26%

Motorola Edge 30 Neo
219 € Proshop
229 € CDON
429 € Power

Alin hinta viikko sitten: 308 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Oppo A96 – hinta laskenut -25%

Oppo A96
227 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 301 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.