>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Crash Bandicoot Mobile -peli ilmestyi Google Play -sovelluskauppaan - peli testattavissa muutamissa maissa

Janne Yli-Korhonen

Crash Bandicoot Mobile -peli ilmestyi Google Play -sovelluskauppaan - peli testattavissa muutamissa maissa
Crash Bandicoot -pelin mobiiliversio on vahvistunut oikeaksi peliksi ja se tulee todennäköisesti kaikkien saataville pian. Peli on tällä hetkellä ladattavissa ainakin Malesiassa Android-laitteille. Crash Bandicoot Mobile -nimellä kulkevan pelin kehittäjä on King, joka tunnetaan Candy Crush -peleistä.

YouTubessa julkaistun videomateriaalin perusteella kolmella kaistalla etenevän pelin juokseminen toimii automaattisesti ja ideana on väistellä esteitä hyppäämällä, liukumalla ja pyörähtämällä. Google Play -sovelluskaupan kuvauksessa kerrotaan pelin sisältävän kolme karttaa (Turtle Woods, Lost City ja Temple Ruins), joista jokainen sisältää salaisia reittejä tutkittavaksi. Lisäksi pelin kerrotaan tarjoavan muun muassa muutamia mahdollisuuksia tukikohdan parantamiseen.

Vielä ei tiedetä pelin maksullisuudesta, eikä virallista julkistuspäivää ole tarjolla. Alla olevasta videosta kuitenkin löytyy lähes 14 minuutin edestä videokuvaa tulevasta pelistä.

Katso myös:


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.