Applen uuden iPhone SE -puhelimen myynti on alkanut - hinta alkaa 499 eurosta

Janne Yli-Korhonen

Applen uuden iPhone SE -puhelimen myynti on alkanut - hinta alkaa 499 eurosta
Applen viime viikolla esittelemä uusi iPhone SE on saapunut myyntiin kauppoihin ja sen toimitukset ovat alkaneet. Tämän uuden iPhonen hinnat alkavat 499 eurosta.

Uusi iPhone SE on nimeltään vuonna 2016 julkaistun iPhone SE:n jatkaja, mutta ulkonäöltään ja kooltaan se on iPhone 8:n jatkaja. Tämän uuden puhelimen julkaisun myötä Apple ilmoitti lopettaneensa iPhone 8 -puhelimien myynnin.

iPhone SE:n edestä löytyy 4,7 tuuman HD -näyttö sekä Touch ID -sormenjälkilukija. Taakse on sijoitettu yksi kamera, jolla pystyy ottamaan muun muassa 4K 60 fps -videota. Suorituskyvystä vastaa erittäin tehokas A13 Bionic -suoritin, jota käytetään myös iPhone 11 -malleissa. Puhelimesta löytyy myös IP67-luokitus, Qi-teknologiaa käyttävä langaton lataus, Wifi 6, Bluetooth 5 ja NFC. Mitoiltaan puhelin on 138,4 x 67,3 x 7,3 mm.

Lisätietoa puhelimesta saa tästä.Apple iPhone SE 2020 hintaLaitteen myynti ja toimitukset aloitetaan 24. huhtikuuta 2020. Puhelimen värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja PRODUCT RED punainen.

Mistä iPhone SE -puhelimen voi ostaa?

Uutta iPhone SE -puhelinta voi ostaa useilta jälleenmyyjiltä Suomessa.

Suomessa iPhone SE-puhelinta myyvät muun muassa:
  • Verkkokauppa.com
  • DNA
  • Elisa
  • Telia
  • Gigantti
  • Power
  • Veikon Kone
Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.