Samsung yhdisti kameroiden huippuominaisuudet yhteen kennoon

Manu Pitkänen

Samsung yhdisti kameroiden huippuominaisuudet yhteen kennoon
Samsungin tuotekehityksessä lähdettiin laukalle, kun Galaxy S20:een päätettiin lisätä peräti 108 megapikselin kamera. Kenno keräsi kuitenkin paljon kritiikkiä heikon automaattitarkennuksen takia, mitä Samsung on sittemmin yrittänyt korjata päivityksillä. Juuri esitellyssä kennossa ei pitäisi olla enää tarkennukseen liittyviä huolia.

Yhtiön piiripuolen uusimmassa 50 megapikselin kennossa käytetään nimittäin dual pixel -tarkennusta, joka on osoittautunut erittäin nopeaksi ja tehokkaaksi. Lisäksi Samsung on onnistunut lisäämään kennolle Tetracell-teknologiansa eli kamera kykenee yhdistämään yhteensä neljän pikselin keräämän tiedot yhteen, jolloin syntyy parempilaatuisia kuvia, vaikka resoluutio onkin neljännes maksimista.

Tetracell-teknologiasta on erityisen paljon hyötyä hämärässä tai heikossa valaistuksessa kuvattaessa. Nyt esitelty ISOCELL GN1 -kenno on Samsungin ensimmäinen, josta löytyy sekä dual pixel -tarkennus että Tetracell-teknologia.ISOCELL GN1 -kennon pikseleiden koko 1,2 mikrometriä. Se on siis samaa luokkaa kuin esimerkiksi OnePlus 8 Prossa käytettävässä Sonyn IMX689-kennossa.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Motorola Moto G53 – hinta laskenut -23%

Motorola Moto G53
99 € Telia
129 € Power
161 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -23%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 194 €

Samsung Galaxy A05s – hinta laskenut -17%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.