HIGH.FI Uutisvahti löytyy nyt myös Huawein sovelluskaupasta

1
Petteri Pyyny

Kaikki Suomen uutiset yhteen keräävä HIGH.FI Uutisvahti saapui Huawein sovelluskauppaan
Yhdysvaltain tulilinjalle joutunut kiinalainen Huawei on ollut koko vuoden otsikoissa tilanteesta aiheutuneiden ongelmien vuoksi. Yhtiöltä on evätty pääsy Googlen täyteen Android-tarjoomaan, joten kiinalaisjätti on joutunut tekemään uusia ratkaisuja puhelinliiketoimintansa tueksi.

Yksi merkittävistä muutoksista koskee sitä, että uudet Huawein mallit eivät sisällä enää Google Play-kauppaa, vaan sovellukset ladataan Huawein omasta AppGallery-sovelluskaupasta. Tämä aiheuttaa sen pienen ongelman kuluttajille, että lähellekään kaikkia sovelluksia ei vielä ole saatavilla AppGalleryn kautta.

Koska Huawei - ja sen sisarbrändi Honor - ovat olleet Suomessa erittäin suosittuja, päätimme omalta osaltamme helpottaa Huawein ostajien sovellustuskaa ja toimme HIGH.FI Uutisvahdin myös Huawein sovelluskauppaan.

Ilmaisen HIGH.FI Uutisvahdin kautta voi seurata helposti käytännössä kaikkia kotimaisia, ilmaiseksi luettavissa olevia uutismedioita. Lisäbonuksena mukaan tulee myös mahdollisuus lukea uutisia tuhansista ulkomaisista medioista, vastaavalla tavalla kategorioittain ja kielialueittain jaoteltuna.HIGH.FI Uutisvahti


Jos uutisnälkä polttelee ja olet hiljattain ostanut uuden Huawein (tai Honorin) puhelimen, suosittelemme kokeilemaan - Puhelinvertailunkin uutiset löytyvät sovelluksen kautta, välittömästi. AppGalleryn latauslinkki alla:

Lataa HIGH.FI Uutisvahti


Sovelluksen löytää myös AppGallerystä kirjoittamalla hakukenttään 'High.fi' tai selaamalla luokkaa 'Uutiset ja luku'.

Sovelluksessamme on myös näppärä uutiswidget, jolla saa vaikkapa Suomen tämän hetken suosituimmat uutiset kiinteästi osaksi kotinäyttöä. Sovelluksemme on ladattu Googlen Play-kaupasta tähän mennessä lähes 50'000 kertaa ja sen saama käyttäjäarvostelujen keskiarvo on 4,11/5,00. Toivottavasti sovellus ilahduttaa myös Huawein käyttäjiä.

P.S. Luonnollisesti sovellus löytyy myös muille Android-laitteille, suoraan Googlen Play-kaupasta, tämän linkin takaa


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
682 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Nokia XR21 – hinta laskenut -21%

Nokia XR21
399 € DNA
454 € Dustin Home
509 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 506 €

Kommentit (1)

arivesa
arivesa

1

Huaweillä on ketunhäntä kainalossa.Voi olla merkityksetöntä yksitäisten luurien kohdalla,mutta 5G infran kohdalla peli kovenee.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.