Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Samsung Galaxy Note10 Plus (256 GB) hinta nyt 799 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Samsung Galaxy Note10 Plus (256 GB) hinta nyt 799 euroa
Yksi markkinoiden monipuolisimmista puhelimista on nyt alennuksessa. Kyseessä on siis Galaxy Note10+, jonka sisällä oleva S Pen -kynä laajentaa käyttökohteita.

Samsung Galaxy Note10+ (256 GB) -puhelinta myydään nyt 799 eurolla, joka on samalla alin hinta, jolla tätä puhelinta on myyty. Puhelimesta löytyy myös 512 gigatavun versio, jota myydään 899 eurolla.

Laitteen sisällä olevaa S Pen -kynää voi käyttää vaikkapa piirtämiseen, kirjoittamiseen, kuvien muokkaamiseen tai PDF-tiedostojen muokkaamiseen. Nämä toiminnot toteutetaan 6,8 tuuman AMOLED -näytöllä. Myöskin suorituskyky on kohdallaan Exynos 9825 -piirin sekä 12 gigatavun käyttömuistin muodossa.

Puhelimen ominaisuuksiin lukeutuvat myös laadukkaat kamerat, 4300 mAh akku pikalatauksella ja langattomalla latauksella, muistikorttipaikka sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä.


Päivän diili

Samsung Galaxy Note10+ (256 GB) hinta 799 euroa.

Myös 512 gigatavun versio on alennuksessa. Sitä myydään nyt 899 eurolla.

Tarjous löytyy DNA:lta ja se on voimassa 5.7. asti. Saatavuus on hyvä.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja