>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Top 10 iOS-pelit tuottavat yli 13 miljoonaa dollaria päivässä, kärjessä Fortnite

Janne Yli-Korhonen

Top 10 iOS-pelit tuottavat yli 13 miljoonaa dollaria päivässä, kärjessä Fortnite
Finbold.com -sivuston keräämän datan mukaan Applen App Storesta ladattavat kymmenen suosituinta iOS-peliä tuottavat yli 13 miljoonaa dollaria joka päivä. Rahaa peleissä tuottavat erilaiset sisäiset ostot sekä videomainokset, joilla yleensä saa avattua jonkinlaista sisältöä pelissä.

Datan mukaan kärjessä on Fortnite, joka tuottaa 2,75 miljoonaa dollaria päivässä. Toisena tulee Roblox (2,40 miljoonaa dollaria), kolmantena löytyy Pokemon Go (1,86 miljoonaa dollaria), neljäntenä on Coin Master (1,80 miljoonaa dollaria) ja viidenneksi yltää Candy Crush Saga (1,42 miljoonaa dollaria).

Näiden lisäksi listalla ovat Supercellin Clash of Clans (0,94 miljoonaa), Gardenscapes (0,84 miljoonaa), Call Of Duty: Mobile (0,69 miljoonaa), Homescapes (0,32 miljoonaa) ja Toon Blast (0,24 miljoonaa).Lisäksi Finbold.comin keräämän datan mukaan eniten uusia latauksia kerää kesäkuussa 2020 Roblox, joka ladataan noin 21 034 kertaa päivässä. Tämän perässä tulevat Call of Duty: Mobile (20 566) ja Pokemon Go (19 291).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.