>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HMD Global ostaa Valona Labsin toiminnot ja perustaa Tampereelle uuden T&K-yksikön

Janne Yli-Korhonen

HMD Global ostaa Valona Labsin toiminnot ja perustaa Tampereelle uuden T&K-yksikön
Nokia-puhelimista vastaava HMD Global vahvistaa osaamistaan ostamalla Valona Labs -ohjelmistoyhtiön toiminnot ja perustamalla Tampereelle T&K-yksikön, joka keskittyy ohjelmistokehitykseen ja turvallisuusasioihin. HMD Global myös aloittaa välittömästi uusien ohjelmisto-osaajien rekrytoinnin.

Valona Labs -ohjelmistoyhtiön osaaminen keskittyy mobiili-, yrityskäyttö- ja kyberturva-aloihin. Tämän yritysoston myötä HMD Global vahvistaa asemaa älypuhelinten ohjelmisto- ja turvallisuuspäivitysten osalta.

Tampereen uusi osaamiskeskus keskittyy ohjelmistokehitykseen, turvallisuuteen ja palveluihin, mikä edistää HMD Globalin siirtymistä puhtaasta laiteliiketoiminnasta laitteet ja palvelut yhdistävään liiketoimintamalliin.

Uutta osaamiskeskusta vetää Valona Labsin toimintaa Tampereella johtanut Ari Heikkinen. Lisäksi HMD Global aloittaa rekrytoinnin uusien ohjelmisto-osaajien osalta, jotka tulevat kehittämään muun muassa HMD Connect -roamingpalvelua, jonka avulla datayhteyksiä voi vaivattomasti käyttää kaikkialla maailmassa. HMD Connect esiteltiin yhdessä Nokia 8.3 5G-, Nokia 5.3-, Nokia 1.3- ja Nokia 5310-puhelimien kanssa aiemmin tänä vuonna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.