>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 10 -käyttöjärjestelmäversio on käytössä 400 miljoonassa laitteessa

Janne Yli-Korhonen

Android 10 -käyttöjärjestelmäversio on käytössä 400 miljoonassa laitteessa
Google on kertonut, että viime vuoden syyskuussa saataville tullut Android 10 -käyttöjärjestelmäversio on saavuttanut 400 miljoonan laitteen rajan. Android 10 on yleistynyt nopeammin kuin muut Android-versiot.

Google on parantanut yleisesti verkkaista päivitystahtia viimeisen parin vuoden aikana muun muassa Project Treblellä, joka esiteltiin Android 8 Oreon yhteydessä. Lisäksi Android 9 Pien sekä Android 10 -version yhteydessä tuotiin päivitystahtia nopeuttavia muutoksia.

Nämä muutokset ovat tuottaneet tulosta, sillä Googlen mukaan Android 10 -versio löytyy nyt 400 miljoonasta laitteesta, kun version julkaisusta on kulunut 10 kuukautta. Samassa ajassa Android 9 Pie jäi alle 300 miljoonaan laitteeseen ja Android 8 Oreo löytyi vain reilusta 100 miljoonasta laitteesta. Viidessä kuukaudessa Android 10 oli saavuttanut 100 miljoonan laitteen rajan, mikä on Android 9 Pie -versioon verratessa 28 prosenttia nopeampi tulos.Android 10 -versio saavutti 400 miljoonan laitteen rajan 10 kuukaudessa


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.