>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastus: Samsungin tulevan Galaxy Note20:n Euroopan hinnat julki

Puhelinvertailu

Paljastus: Samsungin tulevan Galaxy Note20:n Euroopan hinnat julki
Kesä alkaa olla lopuillaan ja tämän tarkoittaa, että iso osa vuoden tärkeimmistä mobiilijulkaisuista on pian käsillä. Tulossa on uutuudet niin Googlelta kuin Appleltakin, mutta sitä ennen Samsungilla on esitellä uudet Note-älypuhelimet.

Tänäkin vuonna Note-sarjaan odottetaan useampia uusia huippupuhelimia. Vuodot ovat aiemmin paljastaneet, että osaan näistä malleista on tulossa mm. periskooppikamera, joka on tuttu tietysti alkuvuoden S20 Ultrasta.

Nyt vuoto paljastaa puolestaan hintatietoja, ja erityisesti Euroopan laitehinnat. Ishan Agarwalin ja MySmartPricen julkaisemat tiedot kertovat, että Note20:n hinnat alkavat Euroopassa 999 eurosta.Hinnat kipuavat aina huippumallin, 512 gigatavun Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, 1449 euroon. Jokseenkin odotetusti Note20:n rinnalla esitellään myös uudet Galaxy Buds Live -nappikuulokkeet noin 189 euron hintaan.

Hinnat voivat hieman vaihdella maittain riippuen arvonlisäverosta.

Kuulokkeiden lisäksi Samsung saattaa esitellä myös uuden sukupolven taittuvan älypuhelimen.

Samsungin Unpacked-tilaisuus järjestetään virtuaalisesti elokuun 5. päivä eli tasan viikon päästä ensi viikon keskiviikkona.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.