>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nämä Samsung-puhelimet saavat kolme Android-käyttöjärjestelmäpäivitystä

Janne Yli-Korhonen

Nämä Samsung-puhelimet saavat kolme Android-käyttöjärjestelmäpäivitystä
Samsung on vahvistanut tiedotteessaan tuovansa jatkossa Galaxy-puhelimille Android-käyttöjärjestelmäpäivityksiä kolmen sukupolven ajan.

Asiasta saatiin jo aiemmin vihiä, mutta tuolloin ei vielä tiedetty tarkasti puhelimia, jotka päivityksiä tulee saamaan. Nyt Samsung on myös vahvistanut kaikki puhelimet, jotka kuuluvat uuden päivitystuen piiriin.

Päivitykset koskevat seuraavia Galaxy-puhelimia:
  • Galaxy S20 Ultra 5G, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+ 5G, Galaxy S20 5G, Galaxy S10 5G, Galay S10+, Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy S10 Lite sekä tulevat S20-sarjan laitteet.
  • Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Note20, Galaxy Note10+, Galaxy Note10, Galaxy Note10 Lite sekä tulevat Note-sarjan laitteet.
  • Galaxy Z Fold2 5G, Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Z Flip, Galaxy Fold 5G, Galaxy Fold sekä tulevat Z-sarjan laitteet
  • Galaxy A71 5G, Galaxy A71, Galaxy A51 5G, Galaxy A51, Galaxy A90 5G sekä valikoidut nimikkeet tulevista A-sarjan laitteista.Tablettien osalta päivitykset koskevat seuraavia laitteita: Galaxy Tab S7+ 5G, Galaxy Tab S7+, Galaxy Tab S7 5G, Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S6 5G, Galaxy Tab S6, Galaxy Tab S6 Lite sekä tulevat Tab S -sarjan laitteet.

Pidemmällä päivitystuella Samsung pyrkii tarjoamaan parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Samsung myös todennäköisesti haluaa tällä parannella asemiaan Applea vastaan, joka tarjoaa puhelimilleen pitkän päivitystuen.

"Haluamme, että Galaxy-käyttäjät voivat nauttia uusimmista innovaatioista ja parhaista käyttökokemuksista. Tiedämme myös, että monet käyttävät laitteita entistä pidempään. Haluammekin tarjota heille alati parantuvaa tietoturvaa ja uusia jännittäviä ominaisuuksia parantamalla mahdollisuuksia saada uusimmat päivitykset, mikä pidentää myös laitteiden elinikää", toteaa Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.