Huawein Y6p -älypuhelin saapui myyntiin Suomessa - hinta 179 euroa

Janne Yli-Korhonen

Huawein Y6p -älypuhelin saapui myyntiin Suomessa - hinta 179 euroa
Huawei on kertonut Y-sarjan Y6p -älypuhelimen saapuneen nyt myyntiin valikoiduille jälleenmyyjille Suomessa.

Tämä uutuus on suunnattu nuorille ja aktiivisille käyttäjille suuren 5000 mAh akun, 64 gigatavun tallennustilan (+muistikorttipaikka) ja 4 gigatavun keskusmuistin sekä kolmoiskameran ansiosta. Taakse on laitettu 13 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä kahden megapikselin bokeh-linssi.

Eteen on puolestaan laitettu 8 megapikselin etukamera, joka sijaitsee 6,3-tuumaisen HD+ -näytön lovessa. Puhelimen muihin ominaisuuksiin lukeutuvat Bluetooth 5.0, 3.5 mm:n kuulokeliitin ja sormenjälkilukija.

Huawein Y6p edestä

Puhelimen käyttöjärjestelmä perustuu avoimeen Android 10 -versioon, mutta se ei sisällä Googlen palveluita kuten Google Play -sovelluskauppaa. Sovellukset ladataan ensisijaisesti Huawein AppGallerystä. AppGalleryn sovellusvalikoima kasvaa jatkuvasti, mutta on edelleen puutteellinen. AppGallerysta löytyy muun muassa Neverthink-, SmartumPay-, Foodora Finland-, Fonecta Caller-, 02 Taksi- ja Elisa Viihde -sovellukset.Huawei Y6p on saatavilla valikoiduilta jälleenmyyjiltä ja sen suositushinta on 179 euroa. Puhelinta saa kolmessa värissä: musta, purppura ja vihreä.

Lisätietoa puhelimesta saa täältä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.