DNA on laajentanut 5G-verkkoa merkittävästi pääkaupunkiseudulla

Janne Yli-Korhonen

DNA on laajentanut 5G-verkkoa merkittävästi pääkaupunkiseudulla
DNA on laajentanut alkuvuodesta avattua 5G-verkkoa merkittävästi Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Verkko on nyt aiempaa kattavampi ja laajentuminen jatkuu edelleen. Myös Elisa kertoi hiljattain vastaavia uutisia.

DNA on elokuun aikana avannut lukuisia 5G-tukiasemia muun muassa Helsingin Puistolassa, Tapanilassa, Tapulikaupungissa, Suutarilassa, Maunulassa, Pakilassa ja Pirkkolassa. Aiemmin kesällä kuuluvuutta parannettiin myös Kontulassa ja Myllypurossa.

Heinä-elokuussa parannusta 5G-kuuluvuuteen tehtiin myös Vantaalla, erityisesti Tikkurilassa ja lähialueilla sekä Kivistössä ja lähialueilla. Espoossa parannusta saivat erityisesti Friisilän, Haukilahden, Matinkylän, Niittykummun, Olarin Otaniemen ja Tapiolan alueet.

"Espoon ja Vantaan laajamittaisempi verkkorakentaminen on nyt todella käynnistynyt ja etenee sujuvasti. 5G-verkkomme laajenee myös Kauniaisiin vielä alkavan syksyn aikana", DNA:n radioverkkojohtaja Jarkko Laari kertoo.DNA kertoo 5G-verkon ylittävän miljoonan ihmisen väestöpeittorajan seuraavien viikkojen aikana. Vaikka 5G-verkkoa rakennetaan tällä hetkellä kovaa vauhtia, DNA lupaa myös 4G-verkon saavan parannusta.

DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi tarjolla Heinolassa, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Liedossa, Nokialla, Oulussa, Pirkkalassa, Porissa, Raahessa, Raisiossa, Raumalla, Ruskolla, Seinäjoella, Sipoossa, Tampereella, Turussa, Vaasassa ja Ylöjärvellä.

Lisätietoa DNA:n 5G-palveluista saat täältä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
682 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Nokia XR21 – hinta laskenut -21%

Nokia XR21
399 € DNA
454 € Dustin Home
509 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 506 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.