DNA on laajentanut 5G-verkkoa merkittävästi pääkaupunkiseudulla

Janne Yli-Korhonen

DNA on laajentanut 5G-verkkoa merkittävästi pääkaupunkiseudulla
DNA on laajentanut alkuvuodesta avattua 5G-verkkoa merkittävästi Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Verkko on nyt aiempaa kattavampi ja laajentuminen jatkuu edelleen. Myös Elisa kertoi hiljattain vastaavia uutisia.

DNA on elokuun aikana avannut lukuisia 5G-tukiasemia muun muassa Helsingin Puistolassa, Tapanilassa, Tapulikaupungissa, Suutarilassa, Maunulassa, Pakilassa ja Pirkkolassa. Aiemmin kesällä kuuluvuutta parannettiin myös Kontulassa ja Myllypurossa.

Heinä-elokuussa parannusta 5G-kuuluvuuteen tehtiin myös Vantaalla, erityisesti Tikkurilassa ja lähialueilla sekä Kivistössä ja lähialueilla. Espoossa parannusta saivat erityisesti Friisilän, Haukilahden, Matinkylän, Niittykummun, Olarin Otaniemen ja Tapiolan alueet.

"Espoon ja Vantaan laajamittaisempi verkkorakentaminen on nyt todella käynnistynyt ja etenee sujuvasti. 5G-verkkomme laajenee myös Kauniaisiin vielä alkavan syksyn aikana", DNA:n radioverkkojohtaja Jarkko Laari kertoo.DNA kertoo 5G-verkon ylittävän miljoonan ihmisen väestöpeittorajan seuraavien viikkojen aikana. Vaikka 5G-verkkoa rakennetaan tällä hetkellä kovaa vauhtia, DNA lupaa myös 4G-verkon saavan parannusta.

DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi tarjolla Heinolassa, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Liedossa, Nokialla, Oulussa, Pirkkalassa, Porissa, Raahessa, Raisiossa, Raumalla, Ruskolla, Seinäjoella, Sipoossa, Tampereella, Turussa, Vaasassa ja Ylöjärvellä.

Lisätietoa DNA:n 5G-palveluista saat täältä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.