OnePlus Clover tiedot julki - Valtava akku, alle 200 euroa

Petteri Pyyny

OnePlus Clover tiedot julki - Valtava akku, alle 200 euroa
Tulevan edullisen OnePlus -puhelimen tiedot vuosivat juuri nettiin. Kyseessä on OnePlussan edullisin malli ikinä, jonka myyntihinnaksi olisi tulossa alle 200 euroa.

Tulevasta, vielä OnePlus Nordiakin edullisemmasta OnePlussan mallista on huhuttu koko kesän ajan ja nyt ilmeisesti huhut ovat toteutumassa vihdoin oikeiksi. AndroidCentral on saanut käsiinsä väitetysti puhelimen tarkat speksit ja ne vaikuttavat erittäin mielenkiintoisilta.

OnePlus Cloverin silmät avaavin ominaisuus on sen hurja, 6000mAh akku, joka on lähes 50% isompi kuin mitä tyypillisesti OnePlussan puhelimissa on viime aikoina nähty.

Näytöksi olisi tietojen mukaan tulossa 6,52 tuuman 720p -tarkkuuden IPS LCD -näyttö (1560 x 720). Käyttömuistia olisi tarjolla halpispuhhelimeksi kunnioitettavat 4 gigatavua ja tallennustilaa vastaavasti 64 gigatavua. Järjestelmäpiirinä toimisi edullisemman pään Qualcommin Snapdragon 460.Kamerapuolella takakameroita olisi tarjolla kolme: pääkamerana 13 megapikselin kamera ja sen rinnalla kaksi 2 megapikselin kameraa (oletettavasti ultralaajakuva- sekä makrokamerat). Etukameroista tarkempia tietoja ei vielä ole.

Mielenkiintoisia pointteja ovat myös ne, että ilmeisesti Cloveriin olisi tulossa jo kauan sitten OnePlussan malleista haudattu ominaisuus, nimittäin 3,5mm kuulokeliitäntä. Ja toinen todella yllättävä veto on se, että puhelimesta vaikuttaisi löytyvän microSD -muistikorttipaikka - OnePlussan puhelimissa muistikorttipaikkaa ei ole nähty sitäkään aikoihin, kun yhtiö on panostanut siihen, että sisäistä tallennustilaa on reilusti.

Lataukseen olisi tulossa hieman rampautettu versio OnePlussan Warp -pikalatuksesta, joka kykenee 18W lataustehoon (Nordin ja OnePlus 8 -sarjan pystyessä 30W lataustehoon).

Ote spekseistä, mitä Android Central puhelimesta väittää tietävänsä::

  • Snapdragon 460 järjestelmäpiiri
  • 4 gigatavua keskusmuistia (RAM)
  • 64GB tallennustilaa
  • 6,52" 720p näyttö, IPS LCD
  • microSD -muistikorttipaikka
  • 3,5mm kuulokeliitäntä
  • Takakamerat: 13MP f/2,2 | 2MP f/2,4 | 2MP f/2,4
  • 6000 mAh akku
  • 18 W pikalaturi
  • Arvioitu hinta: alle 200 euroa


Tämäkin on toki vain huhu ja suunnitelmat voivat muuttua myös OnePlussan päässä, mutta Android Central ei tyypillisesti julkista kovinkaan epävarmoja huhuja totuutena. Seuraamme mielenkiinnolla, onko todella syksyllä tulossa sekä OnePlus 8T -sarja, tämä edullinen malli sekä OnePlus Watch -älykello, kuten huhut povaavat.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Lite – hinta laskenut -23%

Xiaomi 13 Lite
361 € CDON
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 467 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -22%

Sony Xperia 1 V
999 € Gigantti
999 € Proshop
999 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 1282 €

Realme C30 – hinta laskenut -14%

Realme C30
86 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Oppo Reno10 Pro – hinta laskenut -14%

Oppo Reno10 Pro
467 € CDON
733 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 541 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.