OnePlussalta tulossa älykello, todennäköisesti jo tänä syksynä

Petteri Pyyny

OnePlussalta tulossa älykello, todennäköisesti jo tänä syksynä
OnePlus on vaivihkaa ja pikkuhiljaa laajentanut tuotevalikoimaansa viime vuosina. Yhtiö piti pitkään todella tiukan ja rajatun fokuksen tuotteidensa kanssa ja yhtiöllä oli käytännössä olemassa pitkään vain yksi tuote: sillä hetkellä myynnissä oleva OnePlussan puhelin.

Sittemmin yhtiö on alkanut rönsyilemään: OnePlus 7 Pro toi vuonna 2019 yhtiölle tilanteen, jossa sillä oli yhtä aikaa kaksi eri puhelinmallia myynnissä ("perusmalli" ja "pro-malli"). Tämä jako on olemassa edelleenkin ja Pro-mallin uskotaan säilyvän valikoimissa myös tulevan OnePlus 8T -mallin julkistuksen yhteydessä.

Viime vuonna yhtiö laajensi valikoimaansa myös televisioiden puolelle, kun se lanseerasi OnePlus TV -sarjan. Televisiot on suunnattu lähinnä Intian markkinoille, joten Suomessa aivan näin erikoisia irtiottoja ei vielä myynnissä ole. Yhtiö on toki kuulokkeisiin panostanut, mutta ne ovat olleet ehkäpä enemmän OnePlus-puhelinten tueksi luotu tuoteryhmä.Viimeisin laajentuminen tapahtui keskikesällä 2020, kun yhtiö julkisti keskihintaisen OnePlus Nord -puhelimen. Nord keräsi ylisanoja arvostelussamme erittäin upeasta hinnan ja ominaisuuksien välillä tasapainottelustaan. Lisäksi huhut kertovat että yhtiö on tuomassa vielä tätäkin edullisempia puhelimia myyntiin lähiaikoina.

Nyt OnePlus näyttää laajentuvan jälleen uudelle alueelle. GizmoChina kertoo yhtiön saaneen tuotehyväksynnän Singaporessa uudelle tuotteelle, joka kantaa yksinkertaisesti nimeä OnePlus Watch.

Tulevasta älykellosta ei tiedetä tämän enempää, mutta uskottavaa on, että sen julkistus tapahtunee samaan aikaan kun OnePlus 8T -sarja julkistetaan - eli tänä syksynä. Jotain viitteitä voidaan saada kuitenkin siitä, että yhtiön emoyhtiö, OPPO, on julkistanut hiljattain oman älykellonsa, joka tuli kansainväliseen myyntiin Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmällä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.