OnePlussalta tulossa älykello, todennäköisesti jo tänä syksynä

Petteri Pyyny

OnePlussalta tulossa älykello, todennäköisesti jo tänä syksynä
OnePlus on vaivihkaa ja pikkuhiljaa laajentanut tuotevalikoimaansa viime vuosina. Yhtiö piti pitkään todella tiukan ja rajatun fokuksen tuotteidensa kanssa ja yhtiöllä oli käytännössä olemassa pitkään vain yksi tuote: sillä hetkellä myynnissä oleva OnePlussan puhelin.

Sittemmin yhtiö on alkanut rönsyilemään: OnePlus 7 Pro toi vuonna 2019 yhtiölle tilanteen, jossa sillä oli yhtä aikaa kaksi eri puhelinmallia myynnissä ("perusmalli" ja "pro-malli"). Tämä jako on olemassa edelleenkin ja Pro-mallin uskotaan säilyvän valikoimissa myös tulevan OnePlus 8T -mallin julkistuksen yhteydessä.

Viime vuonna yhtiö laajensi valikoimaansa myös televisioiden puolelle, kun se lanseerasi OnePlus TV -sarjan. Televisiot on suunnattu lähinnä Intian markkinoille, joten Suomessa aivan näin erikoisia irtiottoja ei vielä myynnissä ole. Yhtiö on toki kuulokkeisiin panostanut, mutta ne ovat olleet ehkäpä enemmän OnePlus-puhelinten tueksi luotu tuoteryhmä.Viimeisin laajentuminen tapahtui keskikesällä 2020, kun yhtiö julkisti keskihintaisen OnePlus Nord -puhelimen. Nord keräsi ylisanoja arvostelussamme erittäin upeasta hinnan ja ominaisuuksien välillä tasapainottelustaan. Lisäksi huhut kertovat että yhtiö on tuomassa vielä tätäkin edullisempia puhelimia myyntiin lähiaikoina.

Nyt OnePlus näyttää laajentuvan jälleen uudelle alueelle. GizmoChina kertoo yhtiön saaneen tuotehyväksynnän Singaporessa uudelle tuotteelle, joka kantaa yksinkertaisesti nimeä OnePlus Watch.

Tulevasta älykellosta ei tiedetä tämän enempää, mutta uskottavaa on, että sen julkistus tapahtunee samaan aikaan kun OnePlus 8T -sarja julkistetaan - eli tänä syksynä. Jotain viitteitä voidaan saada kuitenkin siitä, että yhtiön emoyhtiö, OPPO, on julkistanut hiljattain oman älykellonsa, joka tuli kansainväliseen myyntiin Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmällä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -37%

Xiaomi Mi 11i
379 € Power
599 € Multitronic
599 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -36%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
813 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 699 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.