Lämpökameralla varustettu Cat S62 Pro myyntiin Suomessa 699 euron hintaan

Janne Yli-Korhonen

Lämpökameralla varustettu Cat S62 Pro myyntiin Suomessa 699 euron hintaan
Cat S42 -puhelimen lisäksi myyntiin on nyt myös saapunut Cat S62 Pro, joka tarjoaa ammattilaisille muun muassa lämpökameran.

Cat S62 Pro sisältää useita ainutlaatuisia parannuksia, kuten yksityiskohtaisemmat lämpökuvat kosteuden, vedon, vuodon, kuuman pisteen, oikosulun, tukkeuman tai korkean lämpötilan paikantamiseksi ja diagnosoimiseksi. Cat S62 Pron lämpökamera saa tehonsa ammattitason FLIR Lepton 3.5 -anturista, joka lisää lämpöpikselien lukumäärän nelinkertaiseksi.

Lämpökuvia voidaan yhdistää S62 Pro -puhelimen 12 MP:n Sony-kameran visuaaliseen kuvaan tai niitä voidaan käyttää yhdessä FLIR:n muuttuvan voimakkuuden MSX-tekniikan kanssa, joka peittää lineaariset yksityiskohdat lämpökuvassa ja siten auttaa lämpökuvien tulkitsemisessa. Nämä uudet ominaisuudet tekevät lämpökamerasta intuitiivisemman ja takaavat hyvin selkeät lämpökuvat jopa täysin pimeässä.

Laitteen etupuolelle on laitettu 5,7-tuumainen 18:9 -kuvasuhteen Full HD+ -näyttö, joka on päällystetty Corning Gorilla Glass 6 -lasilla. Näyttö toimii myös hansikkaat kädessä tai märillä sormilla.Puhelimen ominaisuuksiin lukeutuvat myöskin Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri, 6 gigatavua keskusmuistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voi laajentaa muistikortilla. Puhelimessa on myös 4000 mAh akku. Käyttöjärjestelmän osalta löytyy Android 10 ja puhelin tulee saamaan Android 11 -päivityksenä.

Cat S62 Pro on testattu tiukkojen standardien mukaisesti. IP68- ja MIL SPEC 810H -luokituksen saavuttamiseksi Cat S62 Pro on testattu pudottamalla se toistuvasti teräspinnalle 1,8 metrin korkeudesta. Puhelin ylittää tiukat pöly- ja vedenpitävyystestien vaatimukset, ja sen voi pestä saippualla tai desinfiointiaineella.

"Olemme johtaneet viiden vuoden ajan ammattilaisille suunnattujen lämpökamerapuhelinten markkinoita. Cat S62 Pron myötä nostamme rimaa edelleen. Sen lisäksi, että lämpökameran kuvanlaatu on ammattitasoa, olemme tehneet puhelimeen lukuisia muita parannuksia. Edellisen malliston verrokkipuhelimeen verrattuna S62 Pro on 12 % pienempi ja siinä on jopa 10 % isompi näyttö. Se on nopeampi, tehokkaampi ja uskomattoman kestävä, mikä tekee puhelimesta lajissaan erinomaisen", sanoo Bullitt Groupin VP-tuoteportfolion johtaja Peter Cunningham.

Cat S62 Pro-puhelimen suositushinta on 699 euroa. Suomessa puhelinta myyvät Gigantti, Veikon Kone, Elisa, DNA, Power ja Verkkokauppa.com.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -28%

Motorola Lenovo ThinkPhone
585 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 816 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -22%

Sony Xperia 1 V
999 € Verkkokauppa.com
999 € Gigantti
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1282 €

Xiaomi 13 Lite – hinta laskenut -21%

Xiaomi 13 Lite
361 € CDON
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 456 €

Realme C30 – hinta laskenut -14%

Realme C30
86 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.