Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Diili: Kännyköitä huipputarjouksessa: OnePlus 8 499e, Samsung A51 269e, Samsung A20e 99e, ..

Petteri Pyyny

Diili: Kännyköitä huipputarjouksessa: OnePlus 8 499e, Samsung A51 269e, Samsung A20e 99e, ..
Tällä viikolla tarjouksiin on päätynyt hurja määrä tasokkaita kännyköitä eri hintaryhmistä ja useilta eri jälleenmyyjiltä. Hinta on romahtanut mm. OnePlussan, Samsungin ja Motorolan kännyköissä.

Kokosimme parhaat diilit alle yhdeksi näppäräksi listaksi:

OnePlus 8 (128GB), 499e

Jos harmittelimme sitä aiemmin miten OnePlus 8 tuntuu turhan kalliilta suhteessa edullisempaan OnePlus Nordiin (joka sai arvostelussamme täydet 5 tähteä), on tilanne selkeästi korjaantumassa.

Siinä, missä OnePlus 8 128 gigatavun tallennustilalla varustettu versio maksoi vielä heinäkuun lopulla 699 euroa, irtoaa sama laite nyt alennuksesta usealta eri jälleenmyyjältä 499 eurolla.

Tarjous löytyy täältä


Samsung Galaxy S10 Lite (8GB / 128GB), 399e

Samsungin erinomainen, Android 10 varustettu hieman edullisempi kärkipään puhelin, Samsung Galaxy S10 Lite (8GB / 128GB) maksoi sekin vielä elokuussa päälle 500 euroa. Nyt S10 Lite irtoaa ostajalle sekin 399 eurolla.

Tarjous löytyy täältä


Samsung Galaxy S10 (128GB), 499e

Jos taas SGS10 Lite ei kiinnosta, vaan sen täysillä spekseillä varustettu isosisko on se juttu, joka kiinnostaa, on hyviä uutisia silläkin rintamalla tarjolla. Samsung Galaxy S10 (128GB) maksoi kesällä vielä 599 euroa ja nyt, tarjousten aikaan, puhelimen saa omakseen satasen halvemmalla, 499 eurolla.

Tarjous löytyy täältä


Motorola Moto G Plus 5G (64GB), 299e

Moto G 5G Plus


Arvostelussamme hurjat 4,5 tähteä saanut Motorola Moto G Plus 5G on täysverinen 5G-puhelin Android 10 varustettuna ja nyt se lähtee reippaalla alennuksella. Puhelin maksoi vielä syyskuun alussakin noin 350 euroa ja nyt, alennusten aikaan, puhelimen saa omakseen 299 eurolla useammalta jälleenmyyjältä.

Tarjous löytyy täältä


Huawei P Smart 2019 (64GB), 99e

Hieman edullisemmista puhelimista nostettakoon esiin Huawei P Smartin vuoden 2019 editio, joka on pätevä laite myös aiemmalla, noin 135 euron hinnallaan, mutta nyt puhelinta myydään alle satasella, tarkalleen ottaen 99 eurolla.

Tarjous löytyy täältä


Samsung Galaxy A20e (32GB), 99e

Joukon viimeisenä nostettakoon esiin Android 9 käyttiksellä varustettu Samsungin edullinen Samsung A20e, jossa on 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelin on peruskäyttöön pätevä ja aiempi, noin 130 euron hinta, on nyt tipahtanut mukavaan, alle satasen hintatasoon, tarkalleen ottaen 99 euroon.

Tarjous löytyy täältä
Kuten aina, olemme löytäneet tarjoukset omin nokkinemme netistä ja emme tiedä tarjousten kestoa tai jälleenmyyjien varastosaldoa, joten kannattaa kiirehtiä. Saamme tuotelinkkien klikkauksista pienen korvauksen, mutta tämä ei vaikuta tuotteiden loppuhintaan mitenkään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja