Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Urheilukelloja ja älykelloja: Garmin, Polar, Samsung ja Apple

Petteri Pyyny

Päivän diili: Urheilukelloja ja älykelloja: Garmin, Polar, Samsung ja Apple
Päivän diili on oikeastaan kooste tarjouksista, jotka sattuvat olemaan meneillään yhtä aikaa, eri jälleenmyyjillä. Eli tällä hetkellä kotimaisissa verkkokaupoissa tuntuu olevan alennuspäivät meneillään älykellojen ja sykettä mittaavien urheilukellojen osalta.

Keräsimme tähän nippuun kaikki silmään osuneet äly- ja urheilukellojen tarjoukset, josko syksyn saapuminen kaipaisi teknistä motivaattoria liikunnan suhteen.

Eli tässäpä olisi:

Garmin Forerunner 35 | 49 euroa

Garmin Forerunner 35


Garmin Forerunner 35 urheilukelloa on myyty noin 110 euron hintaan vielä viikkoa, kahta aiemmin, mutta nyt se lähtee hurjalla alennuksella omaksi. Kello vaikuttaa olevan yksinkertaisuudessaan sopiva monille, joita liiallinen tekniikka ei kellossa kiinnosta, vaan urheilusuorituksen mittaaminen on se tärkein asia. Ainakin tämän arvostelun mukaan kello ansaitsee kehut nimenomaan yksinkertaisuudestaan, vaikkei aivan huipputason kelloille pärjääkään monipuolisuudessa.

Tarjoukseen tästä: Garmin Forerunner 35 | 49 euroa

Polar Unite | 129 euroa

Polar Unite


Kotimainen Polar Unite on ollut myynnissä aiemmin noin 150 euron hintatasolla, joten parin kympin alennus on tässä ihan mukava. Wearablen arvostelussa 3,5 tähteä viidestä napannut edullisemman pään urheilukello on arvion mukaan "hintaansa nähden erittäin hyvä".

Tarjoukseen tästä: Polar Unite | 129 euroa

Samsung Galaxy Watch LTE | 186 euroa

Samsung Galaxy Watch LTE


Samsungin Tizen -käyttöjärjestelmää käyttävä "oikea" älykello irtoaa sekin nyt reippaalla alennuksella. Galaxy Watch LTE:tä on myyty vielä syyskuun alussa yli 270 eurolla, joten hinnan tipahdus on varsin merkittävä.

Mashable kehui vuoden takaisessa arvostelussaan Galaxy Watch LTE:tä parhaaksi älykelloksi, jonka Android-käyttäjä voi itselleen hankkia.

Tarjoukseen tästä: Samsung Galaxy Watch LTE | 186 euroa

Polar Vantage V | 315 euroa

Polar Vantage V


Kotimaisen Polarin viime vuoden huippumalli, Vantage V, maksoi vielä loppukesästä 370 euroa, joten alennusta on tässäkin miellyttävän paljon. Urheilukello sai ylistystä mm. Pocket-Lintin arvostelussa, jossa se kaappasi itselleen neljä tähteä viidestä.

Tarjoukseen tästä: Polar Vantage V | 315 euroa

Apple Watch Series 5 | 399 euroa

Apple Watch Series 5


Applen tuotteita ei tyypillisesti juurikaan alennuksessa näe, mutta eilisen Applen tuotejulkistuksen jälkeen aiemmat tuotteet ilmestyivät pienillä alennuksilla myyntiin. Älykellojen kategorian kuningas Apple kiistatta onkin ja nyt Applen viidennen sukupolven älykellon saa omakseen alle 400 eurolla. Aiemmin kelloa myytiin 430 eurolla - ja 30 euron alennuskin Applen tuotteista on harvinainen näky, johon kannattaa tarttua, jos Apple Watch on ollut hankintalistalla jo pidempään.

Tarjoukseen tästä: Apple Watch Series 5 | 399 euroaKuten aina, tarjoukset olemme löytäneet itse, eikä kukaan niiden esillenostosta ole meille mitään maksanut. Emme tiedä tarjousten voimassaolon pituutta tai sitä, paljonko jälleenmyyjillä tuotteita on varastossa, joten kannattaa toimia nopeasti, jos tarjouksiin haluaa tarttua. Saamme hintojen klikkauksesta pienen korvauksen, mutta se ei vaikuta ostohintaan millään muotoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja