Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuuden euron simmi jää historiaan – Kuukausimaksu nousee jopa 50 prosenttia

5
Manu Pitkänen

Kuuden euron simmi jää historiaan – Kuukausimaksu nousee jopa 50 prosenttia
Isolla markkinointikampanjalla suomalaisten tietoisuuteen iskostunut Moi Mobiilin kuuden euron simmi maksaa jatkossa yhdeksän euroa kuukaudessa. Peräti 50 prosentin hinnankorotusta markkinoidaan alennuksena, sillä hintapäivityksen yhteydessä liittymien datakattoa nostetaan myös puolella.

Koska kuuden euron simmi ei ole enää nimensä veroinen, kutsuu Moi Mobiili perusliittymäänsä nyt kuuden gigan simmiksi, jonka kuukausimaksu käsittää kuuden gigatavun edestä datasiirtoa. Datan lisäsiirrot maksavat 1,5 euroa gigatavulta. Puheluiden ja tekstiviestien maksimihintaa pudotettiin kahdeksasta eurosta (per kuukausi) neljään euroon.

Uusi hinnoittelu astuu voimaan 1. marraskuuta.

Moi tuo valikoimiinsa 4G-liittymien rinnalle rajattomat 5G-liittymät, joita on tarjolla 300, 600 ja 1000 Mbps:n nopeuksilla. 5G-liittymien kuukausimaksut ovat vastaavasti 29, 35 ja 44 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix:

Tuo on jopa parempi kuin 6 euron simmi. Ei mene dataraja niin helposti yli.


Helppoutteen se ei vaikuta.

Kyse on hinnankorotuksesta, joka heikentää tuotteen kilpailukykyä.

Mainostoimiston lisäksi voi löytyä yksittäisiä käyttäjiä joille voi ehkä olla edullisempi, jos välttämättä haluaa DNAn verkossa toimivan liittymän. Jos muut verkot kelpaa, niin SIMin vaihdon jaksaa hoitaa, niin samaan tai jopa pienempää rahaan paremmat palvelut hintatakuulla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.