Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 3.1 ja Nokia 5.1 saavat viimeinkin Android 10 -päivityksen

Janne Yli-Korhonen

Nokia 3.1 ja Nokia 5.1 saavat viimeinkin Android 10 -päivityksen
HMD Global on viimeinkin julkaissut Android 10 -päivityksen viimeisille puhelimille, kun ensimmäiset valmistajat alkavat saada uusinta Android 11 -päivitystä ulos uusimmille puhelimille.

Nokia 3.1- ja Nokia 5.1 -puhelimien päivitykset ovat siis käynnistyneet useissa maissa, mutta ihan kaikkialle päivitykset eivät ole saatavilla samaan aikaan. Esimerkiksi Suomi ei kuulu alkuun kummankaan puhelimen kohdalla ensimmäisten joukkoon päivityksen suhteen. Nokia 3.1:n tilannetta voi seurata täältä ja Nokia 5.1:n tilannetta täältä.
Android 10:n myötä puhelimet saavat muun muassa käyttöjärjestelmän laajuisen tumman tilan, paremmat ominaisuudet tietoturvan hallintaan, paremman elenavigoinnin sekä uuden Googlen tietoturvapäivityksen.

Seuraavaksi yhtiön tähtäimessä on aloittaa Android 11 -päivitysten viimeistely ja jakelu muutamien mallien kohdalla vielä tämän vuoden aikana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.