Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 12 mukana ei toimiteta laturia eikä kuulokkeita

Puhelinvertailu

Huhut olivat totta: iPhone 12 mukana ei tule laturia, ei kuulokkeita
Apple julkisti uudet iPhone 12 -mallinsa ja yksi ihmetystä aiheuttaneista huhuista sai juuri vahvistuksen.

Uusissa iPhone 12-malleissa ei toimiteta lainkaan mukana seinälaturia, ainoastaan USB-C -yhteensopiva Lightning-latauskaapeli. Muutos koskee myös vanhempia malleja kuten iPhone 11 -puhelimia. Apple perustelee tätä luonnollisesti ympäristöystävllisyydellä, eli ajatuksella siitä, että ihmisillä on valtaisa määrä latureita jo ennestään kotona.

Samalla poistuvat myös iPhonejen mukana tulevat kuulokkeet, samasta syystä.

Yhtiön mukaan laturin poistaminen myyntipakkauksista pienentää myyntipakkauksia niin, että yhdelle kuormalavalle mahtuu 70 prosenttia enemmän iPhoneja kuin aiemmin.

Kuvakaappaus Apple
iPhonien mukana ei toimiteta virtalähdettä
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.