OnePlus-perustaja vahvisti tiedot: Lähti yhtiöstä

Puhelinvertailu

OnePlus-perustaja vahvisti tiedot: Lähti yhtiöstä
OnePlussan kasvoina on toiminut koko yhtiön historian ajan Carl Pei, joka perusti yrityksen toimitusjohtaja Pete Laun kanssa. Aiemmin tällä viikolla sisäpiiritiedot kertoivat, että Pei on jättänyt yhtiön, ja nyt hän vahvisti tiedot.

Carl Pei on kertonut päätöksestään OnePlussan virallisessa keskustelufoorumissa. Kirjoituksessaan Pei kertoo, että on kiitollinen seitsemän vuoden taipaleesta, jossa pieni start-up nousi kamppailemaan isojen yhtiöiden lippulaivapuhelimia vastaan.

Vain 24-vuotiaana OnePlussan perustanut Carl Pei siirtyy pois OnePlussan palveluksesta, tosin tässä vaiheessa tulevaisuuden suunnitelmista mainitaan vain vapaa-aika, ystävät ja perhe. Pienen paussin jälkeen Pei aikoo seurata sydäntään uusiin haasteisiin.

Pressitilaisuuksissa Carl Peitä tullaan varmasti jatkossa kaipaamaan, sillä hän puhuu toimitusjohtaja Lau:ta sujuvammin englantia. Nähtäväksi jää tuleeko Lau ottamaan yhä enemmän roolia yhtiön kasvoina vai palkataanko tähän uusi henkilö.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Samsung Galaxy Note20 Ultra – hinta laskenut -38%

Samsung Galaxy Note20 Ultra
599 € Teleoutlet
945 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 966 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -28%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
97 € Hobby Hall
103 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 95 €

Motorola Defy (2021) – hinta laskenut -21%

Motorola Defy (2021)
232 € CDON
329 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 293 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.