WhatsApp-sovellus saamassa kasvojentunnistuksen Androidilla

Janne Yli-Korhonen

WhatsApp-sovellus saamassa kasvojentunnistuksen Androidilla
WhatsApp on saamassa Android-käyttöjärjestelmän puolella kasvojentunnistuksella toimivan lukituksen, joka jo löytyy WhatsAppin iOS-versiosta. Androidilla on tähän mennessä pystynyt WhatsAppin lukitsemaan sormenjäljellä.

Kasvojentunnistus on idealtaan täysin samanlainen kuin sormenjäljellä tunnistautuminen. Käyttäjä voi päättää lukitseeko WhatsApp itsensä välittömästi, 1 minuutin kuluttua vai 30 minuutin kuluttua, kun sovelluksen on sulkenut. Kun seuraavalla kerralla sovelluksen avaa, pyytää WhatsApp tunnistautumaan. Puheluihin voi kuitenkin vastata, vaikka WhatsApp on lukittuna.

Toinen uudistus liittyy videopuheluihin. Mikäli käyttäjä ei vastaa ryhmäpuheluun, voi käyttäjä liittyä puheluun seuraavan kerran, kun hän avaa WhatsAppin.

Näiden ominaisuuksien saapumista ei ole vielä tarkkaa tietoa. WhatsAppin on tiedetty myös kehittävän 'Linked devices' -ominaisuutta (linkitetyt laitteet), joten nämä kaikki lisäykset saattavat saapua samaan aikaan.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.