Vuoto paljastaa Galaxy S21 Ultran tekniikkaa

Puhelinvertailu

Vuoto paljastaa Galaxy S21 Ultran tekniikkaa
Vuoden vaihtumiseen ja uusiin Galaxy S -laitteisiin on vielä aikaa, mutta jo nyt huhut käyvät kuumana seuraavan huippupuhelimen kohdalla.

91mobilesin saamien tietojen mukaan kyseessä on varsin maltillinen päivitys tämänvuotiseen malliin.

Sivusto on saanut väitetysti käsiinsä tietoja Galaxy S21 Ultran tekniikasta, joka muistuttaakin kovasti suosittua edeltäjäänsä. Itseasiassa juuri mikään olennaisimmista ominaisuuksita ei ole numeroiden valoissa muuttunut.

Itseasiassa näytön suhteen on menty jopa taaksepäin. Näytön kooksi kerrotaan 6,8 tuumaa, joka on marginaalisesti pienempi kuin edeltäjässä. Resoluutio pidetään todennäköisesti samana ja teknologia on sama AMOLED 2X kuin S20 Ultrassa (kuvassa).

Yksi muutos on kuitenkin tehty, sillä uusi laite tukee peräti 144 hertsin virkistystaajuutta 120 hertsin sijaan. Tietoa ei tosin ole, pystyykö tällä kertaa maksimi taajuutta käyttämään samaan aikaan maksimiresoluution kanssa.Kameroista löytyy edelleen 108 megapikselin peruskamera sekä 40 megapikselin selfie-kamera, kuten edeltäjässä. Muiden kameroiden osalta ei ole tietoa, joten niissä saattaa olla parannuksia.

Akun koko on niin ikään pysynyt edeltäjästä tutussa 5000 milliampeeritunnissa. Myöskään latausnopeuksiin ei odoteta parannuksia.

Laitteesta löytyy Android 11, joka on saapumassa myös monille nykyisille Galaxy-laitteille, ja One UI 3.0.

Vaikuttaa näiden tietojen perusteella siltä, että tammikuun Unpacked-tapahtumassa esiteltävät uuden Galaxy S -mallit ovat melkoisen vaatimattomasti uudistettuja. On tosin hyvä pitää mielessä, että nämä tiedot eivät ole missään muodossa virallisia, joten yllätyksiä voi tietysti tulla.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.