>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei myy Honor-älypuhelimet, hintaa 12,7 miljardia

Matti Vähäkainu

Huawei myy Honor-älypuhelimet, hintaa 12,7 miljardia
Huawein aikeista myydä halpisbrändi Honor raportoimme jo viime kuussa ja nyt myynti on käymässä toteen, raportoi Reuters.

Maailman toiseksi suurin älypuhelinvalmistaja on luopumassa suositusta Honor-brändistää, jonka alla yhtiö on julkaissut edullisia ja keskisarjan älypuhelimia. Tietojen mukaan myyntihinta on noin 15 miljardia dollaria eli n. 12,7 miljardia euroa.

Ostajina on Shenzhenin kaupungin tukemia sijoitusyhtiöitä sekä Huawein kanssa aiemmin yhteistyötä tehnyt Digital China Group, jonka osuus on 15 prosenttia. Digital China on toiminut mm. Honorin jakelijana Kiinassa.

Suurin osa työvoimasta säilyy ja uuden yrityksen on nimettömien tietojen mukaan tarkoitus listautua kolmen vuoden sisällä.Muutos saattaa tarkoittaa Honorille, että sen puhelimet ovat tervetulleita Yhdysvaltoihin pannan jälkeen, mutta mitään varmuutta asiasta ei vielä ole. Voi edelleen olla, että Yhdysvaltain hallitus näkee Honorin liitokset paikalliseen hallitukseen sisäistä turvallisuutta vaarantavana.

Tietysti tässä vaiheessa ei ole myöskään varmuutta siitä, millainen tulevien vuosien strategia Yhdysvaltain hallinnossa on seuraavan neljän vuoden ajan kiinalaisyhtiöitä kohtaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.