>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Instagram haluaa, että katsot Kelat-videoita ja ostat kauppapaikalta - navigointipalkkiin muutoksia

Janne Yli-Korhonen

Instagram haluaa, että katsot Kelat-videoita ja ostat kauppapaikalta - navigointipalkkiin muutoksia
Instagram tekee kotinäkymään ja sovelluksen käyttämiseen muutoksen, sillä navigointipalkki saa uudet painikkeet Kelat-videoiden ja Instagram-kaupan muodossa. Asiasta kerrotaan Facebookin blogissa.

Alareunan navigointipalkkiin ilmestyy piakkoin omat painikkeet Kelat-videoille sekä kauppapaikalle. Kelat-videot ovat Instagramin kopio TikTokin lyhyille videoille, kun taas kauppapaikka helpottaa erilaisten tuotteiden, kuten vaatteiden ostamista.

Muutoksen myötä 'lisää uusi julkaisu' -painike sekä ilmoitukset -painike siirtyvät yläreunaan yksityisviestien vierelle.

Instagramin uusi näkymä navigoinnin osalta

Instagramin mukaan tämä on iso muutos hetkeen ja samalla tapa, jolla Instagram pysyy merkittävänä ja tuoreena käyttäjille. Blogikirjoituksessa myös kerrotaan, että Instagram jatkaa palautteen kuuntelua ja jatkaa sovelluksen parantamista. Tosin en tiedä, kuka tällaista muutosta halusi, ja Instagramin twiitti on kerännyt muutoksesta enimmäkseen negatiivista palautetta.Hiljattain Instagram teki muutoksen fiidiin uusien ehdotusten muodossa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.