Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Twitterin Fleets -tarinaominaisuus saapuu nyt kaikkien käytettäväksi

Janne Yli-Korhonen

, päivitetty

Twitterin Fleets -tarinaominaisuus saapuu nyt kaikkien käytettäväksi
Twitterin käyttäjät saavat nyt uuden ominaisuuden nimeltä 'Fleets'. Ominaisuudella Twitteriin voi nyt jakaa ajatuksiaan vain hetkeksi aikaa, sillä nämä katoavat automaattisesti 24 tunnin jälkeen. Käytännössä tämä ominaisuus on siis vastine Instagramin ja Snapchatin vastaaville tarinoille.

Fleets -tarinaominaisuus julkaistiin jo aiemmin ja se oli testattavissa muutamissa maissa. Nyt Twitter on kuitenkin tiedottanut ominaisuuden saapuvan kaikille käyttäjille tästä päivästä lähtien.

Fleets -tarinat tulevat näkyviin käyttäjille aikajanan yläreunassa. Nämä tarinat näkyvät kaikille, jotka pystyvät näkemään Twitter-profiilin. Tarinoihin voi myös vastata, jos yksityisviestit ovat avoinna.
Päivitys 14.7.2021: Twitter poistaa Fleets-tarinat.

Vain noin 8 kuukautta julkaisusta Twitter ilmoitti poistavansa Fleets-tarinat sovelluksesta 3. elokuuta 2021.

Fleets-julkaisujen oli tarkoitus saada lisää keskustelua aikaan Twitterissä, mutta näin ei tapahtunut. Syynä poistoon on siis vähäinen käyttö.

Twitter kuitenkin kertoo saaneensa käytöstä hyödyllistä tietoa ja tätä aiotaan tulevaisuudessa hyödyntää sovelluksessa paremmin. Fleetsit esiityivät sovelluksen yläreunassa ja tätä paikkaan tullaan hyödyntämään tulevaisuudessakin Twitterin äänikeskusteluhuoneiden paikkana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.