>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OP Ryhmä testaa sormenjälkitunnistimella varustettua maksukorttia, joka mahdollistaa yli 50 euron ostokset

Janne Yli-Korhonen

OP Ryhmä testaa sormenjälkitunnistimella varustettua maksukorttia, joka mahdollistaa yli 50 euron ostokset
Finanssiryhmä OP Ryhmä pilotoi yhteistyössä ohjelmisto- ja digitaalisia pankkipalveluita tarjoavan TietoEVRY:n kanssa biometrisiä maksukortteja, jotka mahdollistavat turvallisemman maksamisen suuremmille yli 50 euron ostoksille.

"Tällä hetkellä yli 60 prosenttia OP:n korteilla tehdyistä maksuista kauppojen maksupäätteillä tehdään lähimaksulla, eli asiakkaamme ovat ottaneet maksutavan omakseen. Biometriset maksukortit tarjoavat turvallisen ja helpon maksutavan, joka mahdollistaa myös yli 50 euron lähimaksut. Odotamme innolla, että pääsemme pilotoimaan asiakkaidemme kanssa uutta maksutapaa viimeistään ensi vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Toivomme, että kokemukset ovat hyviä, jotta voimme tuoda myös tämän vaihtoehdon korttivalikoimaamme", sanoo OP:n korttiliiketoiminnasta vastaava johtaja Teemu Korte.Tunnistamisessa hyödynnetään sormenjälkeä, joka varmennetaan turvallisesti korttiin yhdistetyn sormenjälkitunnistimen avulla. Sormenjälkitunniste tallennetaan vain kortille.

OP Ryhmän sormenjälkitunnistinta hyödyntävä maksukortti
Sormenjälkitunnistimella varustettu maksukortti. Kuva: TietoEVRY


Tällainen tunnistaminen mahdollistaa yli 50 euron lähimaksut ilman PIN-koodia, joka on ollut aiemmin mahdollista esimerkiksi MobilePayn avulla.

"Näemme markkinoilla suurta kiinnostusta biometrisiä maksukortteja kohtaan niiden tuoman lisäturvallisuuden ja käyttömukavuuden takia. Lisäksi erityisesti korona-aikana kuluttajat arvostavat sitä, ettei heidän tarvitse syöttää PIN-koodia maksupäätteeseen. Olemme innoissamme yhteistyöstämme OP:n kanssa tällä uraauurtavalla alueella ja siitä, että voimme helpottaa suomalaisten kuluttajien arkea uusimpien teknologioiden avulla. Yhteistyö on myös osoitus TietoEVRYn kumppaniverkoston vahvuudesta. Tässä hankkeessa toimimme kumppaniemme Tag Systems Groupin ja Zwipen kanssa", sanoo TietoEVRYn korttituotannosta ja personalisoinnista vastaava johtaja Jarmo Rouhiainen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.