Apple lisäsi paremman videopuhelutuen vanhoille iPhone-malleille kaikessa hiljaisuudessa

Puhelinvertailu

Apple lisäsi paremman videopuhelutuen vanhoille iPhone-malleille kaikessa hiljaisuudessa
Videopuhelut ovat olleet tämän vuoden yksi suurimmista sovellustrendeistä, joka näkyy mm. Applen suosituimpien ilmaissovellusten listoilla. Zoomin ja muiden käyttö on räjähtänyt pandemian aikana, ja Apple tiedosti sen myös tämän vuoden iPhone-julkistusten spekseissä.

Kauan toivottu parempi videopuhelutarkkuus löysi tiensä iPhone 12 -malliin, kun Apple lisäsi virallisesti Full HD -tuen FaceTimeen. Tämä erotti uudet iPhone-mallit vanhoista, kunnes Apple päivitti myös vanhat.

Yhtiö ei tästä kummemmin tiedotteita julkaissut, vaan päivitys tapahtui kaikessa hiljaisuudessa, ja vasta hiljattain brasilialaisjulkaisu MacMagazine on sen bongannut.

Apple lisäsi tuen iOS:n 14.2-versiossa kaikille vanhemmille iPhone-malleille aina iPhone 8:sta uudempiin. Vanhemmilla laitteilla Full HD -tasoa ei tosin tueta kuin WiFi-verkoissa, joka selittäytynee 5G:n puutteella.Tuettuihin laitteisiin kuuluuu iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone SE (2020), iPhone 11, iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro Max tietysti uusien iPhone 12 -mallien lisäksi.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -46%

Oppo Reno 5 Lite
334 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 527 €

Oppo Reno 8 Lite 5G – hinta laskenut -34%

Oppo Reno 8 Lite 5G
326 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 496 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -33%

Xiaomi 12X
707 € Proshop
891 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1328 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.