Apple lisäsi paremman videopuhelutuen vanhoille iPhone-malleille kaikessa hiljaisuudessa

Puhelinvertailu

Apple lisäsi paremman videopuhelutuen vanhoille iPhone-malleille kaikessa hiljaisuudessa
Videopuhelut ovat olleet tämän vuoden yksi suurimmista sovellustrendeistä, joka näkyy mm. Applen suosituimpien ilmaissovellusten listoilla. Zoomin ja muiden käyttö on räjähtänyt pandemian aikana, ja Apple tiedosti sen myös tämän vuoden iPhone-julkistusten spekseissä.

Kauan toivottu parempi videopuhelutarkkuus löysi tiensä iPhone 12 -malliin, kun Apple lisäsi virallisesti Full HD -tuen FaceTimeen. Tämä erotti uudet iPhone-mallit vanhoista, kunnes Apple päivitti myös vanhat.

Yhtiö ei tästä kummemmin tiedotteita julkaissut, vaan päivitys tapahtui kaikessa hiljaisuudessa, ja vasta hiljattain brasilialaisjulkaisu MacMagazine on sen bongannut.

Apple lisäsi tuen iOS:n 14.2-versiossa kaikille vanhemmille iPhone-malleille aina iPhone 8:sta uudempiin. Vanhemmilla laitteilla Full HD -tasoa ei tosin tueta kuin WiFi-verkoissa, joka selittäytynee 5G:n puutteella.Tuettuihin laitteisiin kuuluuu iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone SE (2020), iPhone 11, iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro Max tietysti uusien iPhone 12 -mallien lisäksi.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
292 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Honor X7b – hinta laskenut -25%

Honor X7b
149 € Gigantti
149 € Euronics
149 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
675 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.