Tulevan Galaxy S21:n suurin kamerauudistus löytyy laajakulmakamerasta

Puhelinvertailu

Tulevan Galaxy S21:n suurin kamerauudistus löytyy laajakulmakamerasta
Samsungin tulevan lippulaivamalliston julkistus lähestyy ja on huhujen mukaan vain noin kuukauden päässä. Jo viime viikolla pääsimme katsastamaan laitteet massiivisen vuodon ansiosta niin teknisesti kuin ulkoisestikin.

Kaikkea ei kuitenkaan siinäkään paljastunut, mutta luotetun vuotajan Ice Universen twiitti kertoo nyt tarkempia tietoja laitesarjan kameroista.

Erityisesti vuoto kohdistuu malliston jokaisessa mallista löytyvään laajakulmakameraan. 12 megapikselin kamera on tarkkuuden perusteella samaa tasoa kuin edeltäjissä ollut laajakulmakamera, mutta Ice universen mukaan kyseessä onkin Sonyn sensori Samsungin oman sijaan.

Sonyn IMX 563 on 12,2 megapikselin sensori ja sen kaverina käytetään linssijärjestelmää, jolla tarjotaan 123 asteen kuvakulma. Tämän myötä Galaxy S21 tarjoaa paitsi paremman kuvanlaadun niin myös hieman suuremman kuvakulman.

Sensorilla on kokoa 1/2,55" ja pikselikoko on 1,4 µm.Lisäksi sensori tukee kahden pikselin vaihetunnistukseen pohjautuvaa automaattitarkennusta, joka mahdollistaa vuotajan mukaan Galaxy S21:ssä makrokuvauksen.

Huhujen mukaan Samsung esittelee uudet Galaxy S21 -laitteet tammikuussa.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättļä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempļä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100 – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100
200 € Kärkkäinen
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.