Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin tuleva keskihintaluokan Galaxy A72 5G esiintyy mallinnuskuvissa

Janne Yli-Korhonen

Samsungin tuleva keskihintaluokan Galaxy A72 5G esiintyy mallinnuskuvissa
Hyvää suosiota kerännyt Galaxy A71 on saamassa jatkoa vuoden 2021 alkupuolella Galaxy A72 5G -puhelimen muodossa. Nyt tämän tulevan puhelimen ulkonäkö ja muutamat tekniset tiedot ovat paljastuneet voice.com -sivuston mallinnuskuvista.

Kooltaan Galaxy A72 5G:n kerrotaan olevan 165 x 77.4 x 8.1 mm. Runko on alumiinia ja takakuori on muovia. Takakuoren vasemmassa yläreunassa sijaitsee neljä kameraa. Kameroista ei ole tarkempaa tietoa, mutta pääkamera on todennäköisesti 64 megapikselin malli, jonka viereltä löytyy mahdollisesti ultralaajakulma, makro ja syvyystunnistus.

voice-comin mallinnuskuva Galaxy A72 5G:stä
Galaxy A72 5G, kuva: voice.comEtupuolella on tasainen 6,7-tuumainen näyttö, joka oletettavasti toimii Full HD+ -resoluutiolla. Galaxy A71 käyttää 60 hertsin näyttöä, mutta korkeammat virkistystaajuudet ovat yleistyneet jo edullisemmissa hintaluokissa tämän vuoden aikana, joten esimerkiksi 90 hertsin virkistystaajuus on mahdollinen.

Etukamera esiintyy Samsungin tyyliin näytön yläreunan keskellä pienenä reikänä.

Galaxy A72 5G mallinnuskuvissa edestä ja takaa
Galaxy A72 5G, kuva: voice.com


Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat myöskin näytönalainen sormenjälkilukija, USB-C -liitin sekä 3.5 mm:n kuulokeliitin.

Hinta yltää todennäköisesti 500 - 600 euron tienoille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja