>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin tulevat Galaxy A52 ja Galaxy A72 -puhelimet saamassa 90/120 hertsin virkistystaajuuden näyttöön

Janne Yli-Korhonen

Samsungin tulevat Galaxy A52 ja Galaxy A72 -puhelimet saamassa 90/120 hertsin virkistystaajuuden näyttöön
Sammobile.com -sivusto tietää kertoa, että Samsung on tuomassa korkeampaa virkistystaajuutta edullisempiin Galaxy A -sarjan puhelimiin.

SamMobilen mukaan tulevat Galaxy A52- ja Galaxy A72 -mallit tulevat käyttämään 90 hertsin virkistystaajuuden näyttöä, joita ei ole vielä aiemmin nähty Samsungin puhelimissa. Samsungin huippupuhelimet käyttävät 120 hertsin virkistystaajuutta.

Galaxy A52 5G -malli puolestaan käyttää 120 hertsin näyttöä, sillä tämä puhelin on tehokkaampi. SamMobilen tietojen mukaan sisällä on Snapdragon 750G, kun taas Galaxy A52 ja Galaxy A72 käyttävät Snapdragon 720G -järjestelmäpiiriä.

Lisäksi tiedot kertovat, että Galaxy A52 5G tulee sisältämään 6,5-tuumaisen Full HD+ -Infinity-O Super AMOLED -näytön, 64 megapikselin pääkameran, 12 megapikselin ultralaajakulmakameran, 5 megapikselin syvyyskameran ja 5 megapikselin makrokameran. Edessä on puolestaan 32 megapikselin etukamera. Sisällä on 4500 mAh akku, joka tukee 25 watin latausta. Käyttöjärjestelmänä toimii uusin Android 11 sekä One UI 3.1.Hinnan arvellaan olevan noin 450 euroa.

Lue myös:Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.