Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli uudet Galaxy Buds Pro -kuulokkeet

Matti Vähäkainu

Samsung esitteli uudet Galaxy Buds Pro -kuulokkeet
Samsung on tänään esitellyt sen Unpacked 2021 -tapahtumassa Galaxy S21 -sarjan puhelimien lisäksi uudet täyslangattomat nappikuulokkeet. Uudet Budsit kantavat nimeä Galaxy Buds Pro ja ne muistuttavat ulkoisesti edeltäviä Buds-kuulokkeita kovasti, mutta lisäävät muutaman uuden ominaisuuden.

Yhtiön mukaan Pro-kuulokkeet tarjoavat myös Pro-tason äänen. Tähän Samsung on päässyt uudella kaksisuuntaisella rakenteella, josta löytyy erillinen basso- ja treble-elementti.

Galaxy Buds Pro tukee myös aktiivista taustamelunvaimennusta eli ANC:ta. Tämä ominaisuus mahdollistaa paitsi taustamelun poistamisen niin myös ambient-moodin, jossa mikrofonien avulla läpi päästetään ääni, jolloin kuulokkeita ei tarvitse poistaa tai välttämättä edes pysäyttää musiikkia lyhyen keskustelun ajaksi.
Uusi rakenne sisältää myös virtaviivaisemman muotoilun sekä tuulikammion, johon ohjataan tuuli, joka usein pilaa mikrofonien äänen. Yhtiön mukaan virtaviivaisemman muotoilun lisäksi uudet nappikuulokkeet myös istuvat paremmin korviin ja soveltuvat siten paremmin myös mm. urheiluun.Bluetooth 5.0 -yhteyden ansiosta Galaxy Buds Pro -kuulokkeet pystyvät helposti myös vaihtamaan toistolaitetta.

Uusilla Galaxy Buds Pro -kuulokkeilla on hintaa 229 euroa ja ne saapuvat myyntiin kolmena eri värivaihtoehtona.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.