Huawei uudisti AppGallery-sovelluskaupan käyttöliittymän ja ilmeen

Janne Yli-Korhonen

Huawei uudisti AppGallery-sovelluskaupan käyttöliittymän ja ilmeen
Huawei uudisti AppGallery-sovelluskaupan käyttöliittymän yksinkertaisemmaksi. Uuden käyttöliittymän kerrotaan mahdollistavan käyttäjille uuden tavan löytää sovelluksia ja pelejä. Se on nyt saatavilla Suomessa ja muualla Euroopassa.

Päivitetty AppGallery mainostaa enemmän sovelluskehittäjien sovelluksia ja tuo niitä oikeanlaisen yleisön nähtäville. Lisäksi käyttäjät näkevät enemmän AppGallery-tiimin käsin valitsemia sovelluksia ja pelejä.

Uudella Esittelyssä-välilehdellä sovellukset esitellään nyt korttien muodossa ja sitä selataan ylhäältä alas. Siinä näkyy sovellusten lisäksi muuta ajankohtaista sisältöä, kuten artikkeleita ja arvosteluja.

Esittelyssä-välilehden alapuolella ovat Palkintoni- ja Hot Offers -kortit, jotka tarjoavat käyttäjille erilaisia kampanjoita sekä tarjouksia. Kampanjoiden ansiosta AppGallery on myös entistä vuorovaikutteisempi. Palkintoni-osion avulla käyttäjät saavat ilmaisia tuotteita sovelluskehittäjiltä vastineeksi sovelluksen lataamisesta tai rekisteröitymisestä. Ilmaisia tuotteita voivat olla esimerkiksi ylimääräiset pisteet, joita voi lunastaa peleissä."Sovellusmäärämme kasvaa päivittäin, ja haluamme asiakkaidemme pääsevän
käsiksi tähän runsaaseen sisältöön heti, kun se tulee saataville. Uudistetussa AppGallery-sovelluskaupassa käyttäjät pääsevät selaamaan kuratoitua sisältöä entistä helpommin ja löytävät valikoimasta kiinnostavia ja ilahduttavia sisältöjä", kertoo Joonas Nurmela, Huawein johtava PR- ja viestintäpäällikkö.

AppGalleryn uuden käyttöliittymän Esitettelyssä-välilehti

Esittelyssä-välilehdellä näkyy mm. suositut sovellukset

AppGalleryn Esittelyssä-välilehti.AppGalleryn sovellukset-välilehti

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.