Vuotaja vahvisti OnePlussan tulevan älykellon, julkaisu maaliskuussa

Puhelinvertailu

Vuotaja vahvisti OnePlussan tulevan älykellon, julkaisu maaliskuussa
OnePlus on kasvattanut repertuaaria viimeaikoina oikein toden teolla. Alkuun puhelinvalmistaja tuli tutuksi yhdellä "lippulaivantappajalla" per vuosi, mutta jo pidempään yhtiö on julkaissut jo useamman puhelinmallin vuosittain.

Vauhti on kuitenkin kiihtynyt entisestään mm. Nord-mallien myötä. Lisäksi kiinalaisyhtiö on julkaissut jopa television, kuulokkeita ja tulossa on nyt huhujen mukaan myös älykello ja aktiviisuusranneke.

AllAboutSamsungille kirjoittava vuotaja Max Jambor on kertonut, että maaliskuussa OnePlussalta on syytä odottaa uusia älypuhelinjulkistuksia ja näiden seurana julkaistaan myös jo viime syksystä asti odotettu älykello.

Twitterissä Jambor kertoi, että odottaessa uusia julkaisuja "kello tikittää". Herran twiitin loppuosasta voi päätellä myös, että OnePlus 9:n kameroista löytyy parannuksia. Jambor on selventänyt, ettei kamera ole ainakaan Samsungin Ultra-malleista tuttu periskooppizoomi.Tässä vaiheessa ei ole tosin tietoa tarkasta julkistuspäivästä eikä vuoto varsinaisesti kerro onko kyseessä itse älykello vai aktiviisuusranneke, vai kenties molemmat.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.