Samsungin Galaxy A32 5G -puhelin nyt myynnissä 279 euron suositushinnalla

Janne Yli-Korhonen

Samsungin Galaxy A32 5G -puhelin nyt myynnissä 279 euron suositushinnalla
Hiljattain julkaistu Samsung Galaxy A32 5G -puhelinmalli on saapunut myyntiin Suomessa 12. helmikuuta 279 euron suositushinnalla.

"Samsungin Galaxy A32 5G on tyylikäs ja edullinen 5G-puhelin, joka edustaa haluamme pitää huoli siitä, että 5G tulee kaikkien ulottuville. Galaxy A32 5G on samalla vahva lisäys kasvavaan A-sarjan mallistoomme. Laite kuuluu myös laajennettuun päivitysvalikoimaamme, joka tuo edelleen käyttäjälle turvaa ja huolettomuutta kolmen vuoden tietoturvapäivityksillä ja kahden vuoden Android-käyttöjärjestelmäpäivityksillä", kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja, Mika Engblom.

Edullisen hinnan kohokohta on luonnollisesti nopeammat 5G-yhteydet, jotka puhelimeen tarjoaa MediaTekin MT6853 Dimensity 720 5G -järjestelmäpiiri. Muiden ominaisuuksien joukkoon lukeutuvat 6,5-tuumainen HD+ -näyttö, 5000 mAh akku 15W latauksella, 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä neloiskamera.Merkittävä asiana voidaan myös pitää lupausta kahden vuoden Android-käyttöjärjestelmäpäivityksistä ja kolmen vuoden tietoturvapäivityksistä.

Galaxy A32 5G:n suositushinta Suomessa on 279 euroa ja myyntiin se saapuu 12. helmikuuta alkaen. Galaxy A32 5G tulee myyntiin neljänä huomiotaherättävänä värivaihtoehtona: Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet ja Awesome Blue.

Galaxy A32 5G:n värivaihtoehdot
Galaxy A32 5G:n värivaihtoehdot.


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.