Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: OnePlus 8T, 499 eurolla!

Petteri Pyyny

Päivän diili: OnePlus 8T, 499 eurolla!
OnePlussan lippulaivasarjan tuorein versio, OnePlus 8T, julkaistiin syksyllä 2020. Nyt sellaisen saa omakseen tuntuvalla alennuksella.

OnePlus 8T tuli myyntiin lokakuun lopulla 599 euron hinnat alkaen -hintalapulla varustettuna. Totesimme jo arvostelussamme puhelimen olevan erinomaista vastinetta rahalle tarjoava tapaus: mainiot kamerat, hurja pikalataus ja sulava käyttökokemus samassa paketissa. OnePlus 8T oli myös yksi ensimmäisistä puhelimista, joka julkaistiin Android 11 -käyttöjärjestelmällä.

Sittemmin OnePlus 8T hinta on pysytellyt lähes julkaisuhetken hintatasossa, paria alennushetkeä lukuunottamatta, mutta nyt sitä saa taas alle 500 eurolla. Puhelimen 128 gigatavun tallennustilalla varustetun mallin hinta tipahti useissa kotimaisissa verkkokaupoissa viikonloppuna alle tuon maagisen 500 euron rajan:

OnePlus 8T, 128GB - 499 euroa
Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.