Androidin perustajan puhelinfirma myytiin OnePlussan perustajalle

Petteri Pyyny

Androidin perustajan puhelinfirma myytiin OnePlussan perustajalle
Käyttöjärjestelmä Androidin perustajana tunnetuksi tullut Andy Rubin on myynyt yrityksensä OnePlussan toiselle perustajalle Carl Peille.

Andry Rubinin yhtiö Essential tuli tunnetuksi pienimuotoisella hypellä, joka sen ensimmäistä puhelinta, Essential Phonea, ympäröi. Valitettavasti yhtiö ei koskaan saanut toimintaansa lentoon ja on kuihtunut vuosien saatossa pelkäksi rangaksi alkuperäisestä visiostaan.

Samaan aikaan OnePlussan toisena perustajana tunnettu Pei jätti OnePlussan vuoden 2020 syksyllä ja perusti Nothing -nimeä kantavan uuden yhtiön.

Yhtiön eivät ole yrityskaupasta huudelleet, mutta 9to5google sai kaivettua tiedon Britannian tavaramerkkitietokannasta, josta kävi ilmi, että Essentialin logot ja tavaramerkit ovat siirtyneet Nothingin omistukseen tammikuussa 2021.Koska kumpikaan taho ei ole asiaa kommentoinut millään muotoa, on täysin arvailujen varassa mitä Nothing aikoo Essentialin tavaramerkkien kanssa tehdä: onko sittenkin tulossa jossain vaiheessa puhelin, vaikka Nothing kertookin keskittyvänsä ainakin alkuvaiheessa muun tyyppisten tuotteiden kehitykseen.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -46%

Oppo Reno 5 Lite
334 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 527 €

Oppo Reno 8 Lite 5G – hinta laskenut -34%

Oppo Reno 8 Lite 5G
326 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 496 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -33%

Xiaomi 12X
707 € Proshop
891 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1328 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.